Rico Verhoeven, de onverslaanbare wereldkampioen Glory-kickboksen, heeft een naam voor zichzelf gemaakt als bikkelharde vechter, maar heeft ook acteertalent, een liefde voor (sport)auto’s en blijft zichzelf ontwikkelen als ondernemer. Zo heeft hij onlangs niet een, maar twee panden gekocht in het pittoreske, Brabantse dorp Halsteren.

Na winkelpand heeft Rico Verhoeven zijn zinnen gezet op het appartement erboven

Het pand dat bestaat uit een winkelruimte en een bovenliggend appartement heeft hij in twee stappen gekocht voor in totaal € 500.000. Eerst kocht hij het winkelpand € 250.000 en besloot daarna het kunstje te herhalen bij het appartement daarboven, schrijft Bekende Buren.

Maar waarom heeft Rico Verhoeven, die al jaren in Halsteren woont, dit ‘beleggingspand’ gekocht? Wel, het antwoord is eenvoudig in te schatten: omdat hij gelooft in vastgoed als een tactische investering. Bovendien weet hij als geen ander dat vastgoed in Brabant de afgelopen jaren in waarde is gestegen en dat de vraag naar huurwoningen in de regio toeneemt.

Het appartement bevindt zich op de eerste etage, heeft 110 vierkante meter aan woonoppervlak met in totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Het beschikt verder over een riant dakterras, waar de volgende huurder heerlijk kan ontbijten en wat zonnestalen meepikken. Het appartement is eerder verhuurd geweest voor € 995 per maand, wat een keurig rendement oplevert.

Droomwoning in Halsteren

Zelf zal Verhoeven er geen nachten doorbrengen, want Verhoeven bezit zijn droomvilla al in het dezelfde plaats. Deze kocht hij ongeveer vijf jaar geleden voor € 668.000 en beslaat een woonoppervlakte van 365 vierkante meter met al de luxe en comfort die hij zich maar kan wensen. Denk aan een riante living, een moderne keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een zwembad in de tuin, waar de Nederlandse kickboxer zomers conditie op peil houdt.

Meer foto’s van de panden vindt u op de website van Bekende Buren.