Bent u klaar voor een unieke en extravagante levensstijl van hoog niveau? Letterlijk en figuurlijk. Dan is dit Rotterdamse appartement perfect voor u! Dit stijlvolle appartement is gevestigd in woontoren De Zalmhaven, de hoogste van heel Nederland, en is nu te koop via Funda.

Een prachtig appartement op de 51e verdieping

De woning, dat zich op de 51e verdieping van de iconische woontoren bevindt, is een echte blikvanger. De ruimte is erg licht wegens de vele raampartijen, wat meteen ook voor een adembenemend uitzicht over de Maas, Museumpark en de Erasmusbrug zorgt. Het is daarmee het perfecte appartement voor iedereen die een beetje wil opvallen.

De Zalmhaven

Het interieur is volledig op maat gemaakt door ‘The Grand Interior’ en maakt meteen onderdeel uit van het luxueuze en iconische geheel met een warme uitstraling. Daarnaast heeft de woning twee terrassen waar u zich in de warme maanden volledig kan ontspannen.

De woonkamer oogt zeer ruim en sluit aan naar een fantastische woonkeuken. Aanwezig in de woonkeuken is een riant kookeiland waar u volledig aan de slag kan gaan met kokerellen, maar is ook geschikt als bar om gezellig een avondje te zitten met een hapje en een drankje.

De Zalmhaven

De glazen tussendeuren creëren een ruime doorgang naar de hal, waar u twee smaakvolle slaapkamers tegen zal komen plus een extra kamer. Daarnaast zult u twee chique badkamers en een extra toilet vinden. De grootste badkamer bevat twee prachtige waterval douches. De badkamers zelf zijn ultra-modern ingericht met mooie, donkere tegels en opvallende wasbakken.

Het totale woonoppervlak van dit appartement bedraagt 160 m² en de terrassen zijn samen 20 m². Ook zult u met deze woning een eigen parkeergelegenheid in de garage ontvangen.

Indien u interesse heeft in deze woning, kunt u de pagina terugvinden op Funda. De totale vraagprijs is € 1.895.000 kosten koper. Voor die prijs kunt u wonen in één van de iconen van de skyline van Rotterdam! Hoe klinkt dat?

De Zalmhaven