Met de op zijn kop staande huizenmarkt in Nederland komen er tegenwoordig steeds meer alternatieven op de markt voor betaalbare woningen. Een wel heel briljant idee werd bedacht door de Italiaan Renato Vidal: MADI Home. Een opvouwbare, maar bovenal betaalbaar woning die binnen een mum van tijd ‘staat als een huis’.

MADI Home kan overal en nergens geplaatst worden

Bij de term opvouwbaar huis denkt u waarschijnlijk aan een soort krot. Het tegendeel is waar, want deze woning is opgetrokken uit hoogwaardig materiaal. Het bouwsysteem is zo ontwikkeld dat de woningen energiezuinig en anti-seismisch zijn.

Zo is de woning dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook nog is voor het milieu. Het huis kan gebouwd worden zonder enige fundering en dit zorgt ervoor dat het volledig onafhankelijk is van de omgeving.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MADI (@madirevolution)

U kunt kiezen voor verschillende varianten van de MADI Home. De meest betaalbare woning kost € 60.000 en heeft een oppervalk van tussen de 30–104 m2 . Hier tegenover staat de meest kostbare woning van € 200 met een oppervlak van 45–120 m2. De meest betaalbare woning bestaat uit twee verdiepingen. Zodra u de MADI Home binnenkomt bevindt zich op de begane grond de praktische keuken, eetkamer en badkamer.

Wanneer u de trap naar boven neemt komt u aan bij de slaapkamer en waant u zich in een interieur van een strakke en moderne stijl. De prijs loopt op zodra u meer voorzieningen aan de woning toevoegt. Zo kunt u de woning naar eigen smaak invullen. Een goed begin is het halve werk, dus met hier en daar wat aanvullingen heeft u een heerlijk cozy huis.

Madi Home

Foto: MADI

Naast woningen verkoopt MADI Home ook speciale producten. Zo verkoopt het Zwitserse bedrijf ook sauna’s voor € 48.000.  Mocht u dus altijd al een sauna in uw huidige woning willen, maar heeft u daar geen ruimte voor, dan bent u bij MADI Home aan het goede adres.

Zoals te zien in onderstaande afbeelding is er een sauna geplaatst naast de woningen van de haven. Met een heerlijk glaasje champagne kun u hier heerlijk genieten van het uitzicht op de jachten en het noorderlicht.

Sauna MADI Home

Foto: MADI

Wanneer u een stuk grond tot uw beschikking heeft en daarnaast een bouwvergunning heeft weten te regelen staat niets meer in de weg om uw droomhuis te realiseren. Kies de ‘MADI Home’ die het meest aansluit bij uw wensen en zodra uw bestelling is voltooid, wordt uw woning binnen enkele weken veilig bezorgd op locatie.

Een professioneel team staat vervolgens klaar om uw nieuwe huis te installeren. Zodra de sleutel wordt overhandigd kunt zo intrekken zonder ook maar te hoeven verbouwen of iets dergelijks. Wie had gedacht dat een huis kopen zo gemakkelijk was?

Wilt u zien hoe een MADI Home tot stand komt? Zie de video hieronder!