Als het aankomt op luxe, allure en comfortabel rijden, is Bentley een van de meest vooraanstaande automerken ter wereld. Het Mulliner-programma van Bentley is opgericht in 1959 en sindsdien hebben ze enkele van de meest exclusieve en op maat gemaakte auto’s ter wereld geproduceerd. De Bentley Mulliner is de ultieme uiting van dit erfgoed en één exemplaar staat in Almelo op u te wachten.

Mulliner Driving Specification

De Bentley Mulliner is een echte weerspiegeling van de waarden die het merk vertegenwoordigt: ambachtelijke kwaliteit, verfijning en exclusiviteit.

Een van de opvallende kenmerken van deze auto is de Mulliner Driving Specification. Deze uitvoering biedt een scala aan aanpassingen, waaronder speciaal ontworpen 21-inch lichtmetalen velgen, diamond-quilted lederen stoelen en een prachtig afgewerkt interieur met unieke details en accenten.

Bentley Mulliner-02

Het interieur is volledig op maat gemaakt en biedt een ongekende luxe en comfort. De stoelen zijn bijvoorbeeld bekleed met de fijnste leersoorten, en kunnen worden aangepast aan de individuele voorkeuren van de eigenaar. De ambiance in het interieur is verder verfijnd met een handgemaakte houten afwerking en verlichtingselementen.

De Dynamic Ride-functie van deze auto zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring, ongeacht de rijomstandigheden. Het systeem past de ophanging namelijk automatisch aan op het wegdek en zorgt alsmede voor een verbeterde stabiliteit en controle.

De dual-tone lakafwerking van de Continental GTC zorgt voor een weelderige uitstraling, en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. De carrosserie van de auto is vervaardigd van lichtgewicht aluminium, wat bijdraagt aan de prestaties en het brandstofverbruik van de auto.

4,0-liter V8-motor levert een topsnelheid van 318 km/u

Onder de motorkap van de Continental GTC schuilt een krachtige 4,0-liter V8-motor, die de auto van 0 tot 100 km/u brengt in slechts 4,7 seconden. De topsnelheid van de auto bedraagt 318 km/u, waarmee het een van de snelste auto’s in zijn klasse is.

Voor wie op zoek is naar de ultieme rijervaring en geen genoegen neemt met prima, zoek niet verder en laat uw interesse blijken aan de verkoopmedewerkers van Firstgear Cars B.V. uit Almelo.