Een prachtige wijnkelder, een compleet uitgeruste sportschool, een bar, een autogalerij en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er is niets wat aan deze in Los Angeles gelegen villa ontbreekt.

Privé-resort in Los Angeles met adembenemende uitzichten

De villa met 1.858 vierkante meter aan woonoppervlak is op een waanzinnig hectare gevestigd naast het Santa Monica State Park in het westen van Los Angeles. Wanneer uw het privéterrein betreedt is het net alsof u een heus natuurgebied benadert.

Het eigen privé-resort beschikt over totale privacy en adembenemende uitzichten van prachtige bergen tot de Stille Oceaan, het beroemde Silicon Beach en last but not least Downtown Los Angeles. De woning is gebouwd met behulp van de beste stenen, metalen, houtsoorten en plaatbeton.

View Los Angeles

Foto: Williams & Williams Estates Group

De woning beschikt over zes slaapkamer en 18 badkamers evenals een theater met 20 zitplaatsen, een extravagant overloopzwembad, een dakterras met zwemspa en een openluchtbioscoop. De villa beschikt over meerdere ultramoderne loungeplekken en wanneer u doorloopt naar de tuin bevinden zich verschillende Zen-tuinen. Daarnaast beschikt de woning ook over een Zen-spa en een sauna, mocht u gestresst zijn kunt u hier dus heerlijk even tot rust komen.

Een excellente keuken

Wie van gastronomie houdt wordt op zijn wenken bediend. De chef-koks keuken is speciaal ontworpen door het Amerikaanse hospitality bedrijf Nobu. Nobu staat bekend om zijn Black Cod Miso, Yellowtail Jalapeño en Wagyu Beef. Daarnaast biedt Nobu een scala aan overheerlijke tartaren, sushi en sashimi. Wanneer uw amices dus over de vloer komen hoeft u zich zeker geen zorgen te maken over of het eten wel lekker is.

Masterbedroom villa Los Angeles

Foto: Williams & Williams Estates Group

De master suite van de villa steekt er met kop en schouders boven uit. De luxe ruimte is te betreden via een netvlies scanner. Het heeft iets weg van een Hollywood-film en hoewel deze woning niet al te ver verwijderd is van de bakermat van de Amerikaanse filmindustrie, is dit de realiteit.

Aanschouw de betoverende sterrenhemel vanuit de het kingsize bed

De master suite heeft een op maat ontworpen dak. Wij horen u denken, zo bijzonder is dat toch niet? Het tegendeel is waar. Het dak heeft namelijk een functie die ervoor zorgt dat het dak kan worden ingetrokken en u vervolgens vanuit een kingsize bed naar de sterrenhemel kan kijken. De slaapkamer beschikt verder over een ruime inloopkast en een en suite badkamer met een heerlijk relaxt marmeren bad.

Dat deze woning over veel kostbare bezittingen beschikt, moge duidelijk zijn. Het is daarom ook wel logisch dat de villa een ballistische kluis kamer heeft om alle bezittingen van de bewoners te bewaken. Hoewel het tot voor kort te koop stond voor $ 83 miljoen, heeft het pand ondertussen al een nieuwe eigenaar.

Mocht u benieuwd zijn naar alle ins and outs van de villa, dan kunt u de video hieronder bekijken.