Afgelopen jaar besloot Anouk Amsterdam in te ruilen voor Haarlem en volgens Bekende Buren heeft ze daar een tweede woning gekocht. De zangeres heeft welgeteld zes kinderen, dus die vijf slaapkamers in het nieuwe pand zijn geen overbodige luxe. In het tv-programma Boerderij van Dorst vertelde de zangeres dat haar kinderen in Amsterdam ‘gewoon’ kamers delen, dus dat zal hier niet anders zijn.

Nieuwe woning van Anouk staat in een ‘kindvriendelijke buurt’

Bovendien bevindt de woning zich volgens de verkoopadvertentie in een ‘kindvriendelijke buurt’ en de supermarkt en een winkelcentrum zijn op loopafstand.

Het pand heeft een woonoppervlak van 144 m² en had een oorspronkelijke vraagprijs van € 470.000. Om de sleutels te ontvangen heeft Anouk € 20.000 extra betaald. Het is onduidelijk of dit pand in Haarlem, de stad waar haar man Dominique vandaan komt, haar nieuwe adres zal worden, of dat het simpelweg is aangeschaft om te verhuren o.i.d.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Zodra de voordeur geopend wordt leidt een hal richting de L- vormige woonkamer. Deze is voorzien van een recent vernieuwde laminaatvloer en open haard, evenals een schuifpui die toegang biedt tot de voortuin op het westen. Dit is overigens niet de enige woonkamer, want in de voormalige bijkeuken is een woonkeuken ontstaan van ongeveer 45 vierkante meter, groter dan de meeste starterswoningen in de randstad.

Hier is ook een deur die Anouk en haar gezin kunnen gebruiken om fraai aangelegde achtertuin met sierbestrating van 66 vierkante meter te bereiken. Voor de rest kunnen we weinig hoogtepunten benoemen, maar dat maakt het beslist geen volwaardig woonhuis. Kortom: een fijne locatie, een behoorlijk aantal kamers en niet een, maar twee tuinen. Is dat even lekker?