Dominique Armani Jones, beter bekend onder zijn rapnaam ‘Lil Baby’, heeft op zijn Instagram-account trots gedeeld hoe hij een miniatuurversie van zijn speciaal gemaakte G-wagen heeft laten maken.

Het harde verleden van Lil Baby

De Amerikaanse rapper werd geboren op 3 december 1994 in Atlanta, Georgia. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad, met een vader die het gezin verliet toen hij pas twee jaar oud was wat ertoe leidde dat hij in zijn tienerjaren de middelbare school verliet om illegale middelen te verkopen.

Label-oprichter Kevin “Coach K” Lee moedigde hem aan om rapper te worden, omdat Lee vond dat Jones voldoende ‘de swag en respect’ had, zoals dat in de kringen wordt genoemd. Hij bracht zijn eerste mixtape, Perfect Timing , in april 2017 uit en het zou niet langer duren voordat hij zijn stempel zou drukken op de rapgame.

Ondertussen heeft de Amerikaan 28 kaarsjes mogen uitblazen, is hij de vader van twee zoons en zijn vermogen wordt geschat op $ 8 miljoen. Zoals Drake zou zeggen: “Started from the bottom, now we’re here.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lilbaby

Lil Mercedes

Dan is het ook niet zo vreemd dat de rapper in 2020 een Mercedes-Benz G 63 aanschafte, die uiteindelijk is ‘getweakt’ door Duitse tuner Brabus. Maar dat is niet genoeg. Zo bezit hij ook een miniatuur-versie van zijn G-wagen in dezelfde Metallic Baby Blue Pearl-kleur.

Bieden versies ogen zowel sportief als bruut en zijn uitgerust met een lichtbalk en een dakvleugel. Daarnaast heeft de vierwieler 24-inch Forgiato-wielen die zijn gecoat in meerkleurig glanspoeder, samen met zwarte badges en getinte ruiten. Als klap op de vuurpijl koos Lil Baby voor een ledpakket en een rookverlichtingspakket.

De topsnelheid van de grotere broer ligt op 320 kilometer per uur, wat mogelijk gemaakt wordt door een 4,0-liter V8-motor die goed is voor 789 pk. De mini-variant zal uiteraard niet over dezelfde eigenschappen beschikken, maar qua uiterlijk is het precies dezelfde wagen. Zijn Brabus-terreinwagen is niet onopgemerkt gebeleven, want deze won de prijs voor beste SUV op de Certified Summer Car Show 2022 en was te tevens headliner op de Rick Ross Car and Bike Show.