Adverteren kunt u op veel verschillende manieren doen. Zo kunt u reclame maken op social media, op billboards, de achter- en zijkanten van een vrachtwagen of winacties opzetten. Een projectontwikkelaar in Dubai heeft gekozen om niet uit het standaard rijtje te kiezen en maakt reclame op een wel heel bijzondere manier voor een opkomend luxe appartementencomplex.

Ferrari LaFerrari als reclamebord

De projectontwikkelaar maakte van een fel blauwe Ferrari LaFerrari namelijk een heus reclamebord, zoals dat alleen in Dubai mogelijk is. Door de extreme concurrentie op de huizenmarkt in de golfstaat, is het ook wel noodzakelijk om buiten de begaande paden te treden als het gaat om reclame maken.

De luxe Ferrari sluit volledig aan bij het elite-appartementencomplex, genaamd One Canal. De Ferrari bevat subtiele foto’s van de One Canal en ook het logo is afgedrukt op de Italiaanse sportwagen.

De LaFerrari wordt aangedreven door een 6,3-liter V12 die wordt ondersteund door een elektromotor. Deze auto heeft een vermogen van 963 pk en 900 Nm. De topsnelheid van de blauwe hypercar is 350 km/u en hij is in staat om vanuit stilstand op te trekken naar de 100 kilometer per uur in minder dan drie tellen.

Het Italiaanse merk heeft een beperkt oplage geproduceerd van de LaFerrari, namelijk 710 exemplaren van de coupéversie en 500 exemplaren van de top-down Aperta-versie. Toen de auto 10 jaar geleden werd gelanceerd was de startprijs circa $ 1.400.000. Wie in bezit is van deze auto en hem goed heeft onderhouden, kan er vandaag de dag gemakkelijk meer dan $ 5.000.000 voor vragen.

Het luxe appartementencomplex: One Canal

Enfin, we verleggen de focus weer even naar het appartementencomplex. De naam One Canal komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Het luxe appartementencomplex is gesitueerd aan de rand van het Dubai Canal, in de wijk Al Safa. Het gebouw bestaat uit negen verdiepingen en wordt ontwikkeld door AHS Properties samen met het beroemde Italiaanse merk Fendi Casa.

Het appartementencomplex beschikt over maar liefst 24 penthouses met elk drie of vier slaapkamers, daarnaast zijn er ook sky-villa’s met een samenstelling van vier tot vijf slaapkamers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AHS Properties (@ahs.properties)

De eyecatcher van het complex is toch wel de exclusieve Sky Mansion met een woonoppervlakte van 1.672 vierkante meter en maar liefst zes slaapkamers. Maar wat kost zo’n penthouse in de luxe stad Dubai? De prijzen lopen op vanaf $ 4.900.000 en eind 2024 zullen de woningen opgeleverd worden.

Bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van One Canal? Zie dan onderstaande video!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AHS Properties (@ahs.properties)