Een penthouse op de 21 verdieping in dé havenstad van Nederland. Klinkt dat niet als muziek in de oren? “Eenmaal boven in het penthouse merkt u niets van de dynamiek van het centrum, maar geniet u van uw rust en last-but-not-least het unieke uitzicht.”

Een locatie om van te dromen

Het penthouse maakt deel uit van het appartementencomplex ‘De Statendam’ en bevindt zich midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Hier vindt u talloze chique restaurants, stijlvolle winkels en om de hoek bevindt zich de markthal. De markthal is een overdekte markt, dat gezien kan worden als een heus paradijs van ingrediënten van over de hele wereld. De ideale plek om een borrel te halen met uw amices. Om maar iets te noemen.

Eenmaal in het penthouse aangekomen, dat zich bevindt op de 21ste en 22ste verdieping, waant u zich in een oase van rust en merkt u niets meer van de drukte. Hier kunt u genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht over de binnenstad, de skyline en de rivier de Maas.

Penthouse Rotterdam

Foto: Funda

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst 218 vierkante meter en beschikt over een dubbele lift. Zodra u de woning betreedt komt u aan in de ontvangsthal en vanaf hier kunt u doorlopen naar de ruime living. De woonkamer is voorzien van een indrukwekkende vide waar het plafond een hoogte bereikt van 5,56 meter.

Penthouse RotterdamFoto: Funda

Op dezelfde verdieping bevindt zich de luxe keuken die voorzien is van een kookeiland. De keuken is uitgerust met alle noodzakelijke apparatuur en aangrenzend bevindt zich een praktische keuken, waar u een heerlijke voorraad aan wijnen kan bewaren. Last but not least bevindt zich op deze verdieping ook de masterbedroom die voorzien is van een ruime badkamer met ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Daarnaast beschikt de masterbedroom ook over een ruime walk-in-closet.

De tweede verdieping is voorzien van een ruime overloop en hier bevinden zich de overige twee slaapkamers, de tweede luxe badkamer en een hobbyruimte. In Rotterdam kan parkeren soms nog wel lastig zijn, maar gelukkig komt het penthouse samen met twee parkeerplaatsen die zich bevinden in de ondergelegen parkeergarage. Al met al hoeft u zich nergens zorgen over te maken als u de nieuwe eigenaar wordt van dit adembenemende penthouse.

Penthouse Rotterdam

Wilt u de nieuwe eigenaar worden van het penthouse? Voor een bedrag van € 1.570.000 is de woning van u! Bekijk hier de advertentie voor meer informatie.