Een landgoed met een majestueuze Engelse villa, een prachtig aangelegde tuin met een verwarmd buitenzwembad en poolhouse, twee automatische poorten als ingang, gelegen in het midden van 6,6 hectare ongerepte natuur. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Ervaar de ultieme luxe en comfort in deze majestueuze Engelse villa

Welkom in Balen, een Belgisch dorp aan de rand van de Nederlandse grens. Dit is de perfecte plek voor degenen die op zoek zijn naar het summum van luxe en comfort, omringd door adembenemende schoonheid. Het hoofdverblijf staat op een perceel van 6,6 hectare, maar zelfs als dat niet voldoende is, zijn er mogelijkheden. Het is namelijk mogelijk om een extra lap grond erbij aan te schaffen van circa 2 hectare om het totaal om maar liefst 8,6 te laten uitkomen.

Maar zonder al te ver op de zaken vooruit te lopen, moeten we het eerst hebben over de villa in Engelse stijl. De woning is volledig onderkelderd met een grote speelkamer voor de kinderen, een wellnessruimte met infraroodsauna en bevat een klassiek interieur met veel hout, waaronder plafondbalken, klokken en een piano.

De inkomhal met gastentoilet biedt toegang tot de riante open leefruimte met een ruime eetplaats en een open volledig ingerichte luxe keuken welke uitgerust met de beste apparatuur, waaronder Amerikaanse koelkast, grenzend aan de tuinkamer met een schitterend uitzicht over het landgoed.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier aangename slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een ensuite kleedkamer heeft en een luxe badkamer met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Bijgebouw van 100 m² en maar liefst drie carports

Buiten heeft dit pand een extra troef: een ruim bijgebouw van ca. 100 m², dat deels wordt gebruikt als poolhouse en deels als tuinberging. Verder kan de doorsnee autoverzamelaar hier ook gerust neerstrijken, want er zijn drie carports, waarvan twee aan de woning vast en één extra aan de tweede ingang van het domein.

Een uitgebreid alarmsysteem moeten kwaadwilligen weren, terwijl resideren uitrest comfortabel wordt gemaakt door middel van  domotica, wat betekent dat u de verlichting, verwarming, muziek en andere functies kunt bedienen vanaf uw smartphone of tablet.

Engelse villa-01

De zeeën aan ruimte, voortreffelijk faciliteiten en de gunstige, rustgevende ligging resulteren in een vraagprijs van € 1.495.000. Bij interesse verwijzen we u maar al te graag door naar Hillewaere Vastgoed Turnhout.