St Pancras International, één van de grootste kopstations in Londen, is niet alleen de thuisbasis van de Eurostar, maar ook van Europa’s langste champagnebar met een panoramisch uitzicht op de Victoriaanse gotische architectuur van de treinterminal. St Pancras Brasserie en Champagne Bar by Searcys biedt een luxe ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar een verfijnd smaakpalet.

98 meter lange champagnebar

De 98 meter lange champagnebar staat bekend om zijn uitstekende selectie van flessen en biedt zelfs masterclasses aan om gasten alles te leren over bubbels en Engelse mousserende wijnen. Maar een hapje eten kan hier uiteraard ook. Van Eggs Benedict tot heerlijke schaaldieren en geruststellende klassiekers zoals fish and chips, het à-la-cartemenu staat garant voor allerlei lekkernijen. Verwen uzelf met de sierlijke gebraden heilbotfilet of de Creedy Carver-kippentaart, en sluit af met een van de heerlijke puddingen.

@sali_mamutchadze @Searcys London Must-visit London spot #londonhotspots #londonbars #placestovisitinlondon #londonbars #londonrestaurants #londondatenight #londondateidea #secretlondon ♬ original sound – ALTÉGO

De art-decobrasserie is een oase van weelde met flexibele ruimtes voor (in)formele vergaderingen en maaltijden, catering voor feesten van verschillende groottes en een menu dat gericht is op de beste seizoensproducten van het Verenigd Koninkrijk. De gerechten worden geleverd in een soort koffers, welke gevuld kunnen worden met “scones en sandwiches en traditionele theetijdtraktaties, klaar om te combineren met champagne”.

“Vier in stijl met champagne en kaviaar bij St Pancras by Searcys”

Bent u dorstig? Goed, want dat heeft u keuze uit diverse mousserende wijnen, waaronder die van het eigen Greyfriars Vineyard in Puttenham. Toch niet helemaal uw smaak? Geen probleem, er is namelijk voor ieder wat wils. Aanschouw hier de ellenlange lijst aan champagnes, maar onder meer champagne van erkende merken als Ruinart, Veuve Clicquot, Taittinger en Bollinger.

De langgerekte champagnebar is geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 21:00.