Angela Schijf is een van de bekendste actrices in zowel Nederland als België. U kunt haar onder andere kennen van de series Meisje van plezier en in de politieserie Flikken Maastricht, waar ze in beiden de hoofdrolspeelster speelt. De afgelopen jaren woonde ze samen met haar man en kids vreedzaam in Antwerpen, maar als het aan haar ligt komt er een eind aan dat hoofdstuk. Haar adembenemende herenhuis staat namelijk te koop voor een bedrag van € 1.375.000.

Het prachtige herenhuis van Angela Schijf in Antwerpen

In 2002 trouwde Schijf met de Belgische acteur en zanger Tom van Landuyt. Het stel heeft drie dochters en wonen in een prachtige herenhuis in dé havenstad van België: Antwerpen. Angela Schijf heeft in het verleden gezegd dat zij op termijn de stad wilde verlaten en dat het gezin in 2023 aan een nieuwe stap toe is, moge duidelijk zijn. Het herenhuis staat namelijk te koop voor € 1.375.000, maar waar het gezin naar toe gaat verhuizen is nog onduidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial)

De woning met een woonoppervlakte van 468 vierkante meter is gesitueerd in de Harmonie-wijk, wat slechts vijf minuten rijden is van het levende hart van de stad Antwerpen. De wijk bestaat uit riante villa’s en prachtige herenhuizen, terwijl verschillende parken bieden de mogelijkheid om heerlijke wandelingen te maken en daarnaast zijn er talloze nieuwe koffietentjes en restaurants.

Keuken Angela Schijf

Foto: ERA Real Estate

De 100 jaar oude woning is volledig gerenoveerd waarbij de authentieke onderdelen in ere zijn behouden. Het herenhuis beschikt over zes slaapkamers en twee badkamers, evenals een ruime speelkamer, hobbykamer, moderne en open keuken en last but not least een kantoor. Al met al de perfecte familiewoning met genoeg slaapkamers en ruimte om de kinderen vrijuit te laten spelen.

Traphal Angela Schijf

Foto: ERA Real Estate

De woning ligt heel dicht geleden bij het centrum van Antwerpen en beschikt dan ook over een ruime en zonnige stadstuin. Met de lente en zomer in het vooruitzicht, is deze woning ideaal om uw nieuwe woning in te luiden met een heuse bbq voor al uw amices.