Come Together is een van origine Nederlands jacht met een lengte van 60 meter. Het adembenemende jacht stond al een poos te koop met een vraagprijs van € 69.500.000 miljoen, maar voordat het jacht verscheen tijdens de Palm Beach International Boat Show, werd de prijs verlaagd met maar liefst € 3.550.000. Hierdoor ligt het jacht nu voor het oprapen voor ‘slechts’ € 65.950.000.

Het jacht Come Together is vernoemd naar The Beatles

Het jacht Come Together is opgeleverd in 2022 en is de eerste versie van de nieuwe generatie Amels 60 Limited Edititon. Amels is onderdeel van het Nederlandse Damen Yachting, de scheepserf dat het jacht heeft gebouwd. De naam Come Together komt niet zomaar uit de lucht vallen, want het is een verwijzing naar dit wereldberoemde hit van The Beatles.

Come Together is voorzien van een op maat gemaakt interieur van het Londense Winch Design, een internationaal ontwerpbureau voor luxe jachten en privéjets, en biedt plaats aan maximaal 12 gasten die kunnen logeren in zes hutten.

Interieur Come Together

Foto: Y.CO | The Yacht Company

De master suite beschikt over een opklapbaar balkon van maar liefst zeven vierkante meter. Hier kunt u in alle rust genieten van de adembenemende uitzichten.

Come Together

Foto: Y.CO | The Yacht Company

Vanuit de guest-suites kunt u zo naar de strandclub lopen. Eenmaal buiten aangekomen staat een riant zwemplatform van maar liefst 38 vierkante meter op u te wachten en zodra u uitgezwommen bent kunt u heerlijk relaxen in het ijsbad of de sauna.

Het pronkstuk van het jacht is het zonnedek met een oppervlakte van 27 vierkante meter. Hier bevinden zich de jacuzzi, de bar en een uitschuifbare eettafel die plaats biedt aan 18 gasten.

Come Together

Foto: Y.CO | The Yacht Company

Wanneer u tijdens een heerlijk diner langzaamaan de zon ziet ondergaan, dan moet u bedenken wat voor avond u tegemoet wil gaan. De ruimte kan namelijk worden omgetoverd in een openluchtbioscoop voor een filmavond onder de sterren. Echter kunt u de ruimte ook laten ombouwen tot een echte feestruimte inclusief dj, om het dak van het jacht er van af te blazen.

Het jacht beschikt over een ruime helikopterlandingsplaats, evenals een negen meter lange limousine tender. Wie van het schip naar de kust moet, maakt dus in ieder geval een indrukwekkende entree.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amels (@amelsyachting)

De bemanning van Come Together bestaat uit 14 personen, waaronder een personal trainer, meerdere chef-koks, een videograaf, een yoga-instructeur en experts in enkele watersporten om u overdag te vermaken. Last but not least is er nog een dj aanwezig aan boord om de meevarenden op te zwepen met een aantal muzikale creaties.

De bemanning staat dag en nacht paraat om aan uw wensen te voldoen, zodat u kan genieten van een zorgeloze trip. Wilt u meer weten over alle ins en outs van het jacht? Zie dan de video hieronder!