Nicolette Kluijver heeft een tijdje geleden haar adembenemende woonboerderij in Oudekerk aan de Amstel te koop gezet, aangezien ze samen met haar kids op het tropische Bonaire blijft resideren. Echter gaat de verkoop niet zo als gehoopt en voelt Kluijver zich genoodzaakt om de prijs ingrijpend te verlagen.

Van model naar bekende presentatrice

De meesten zullen Nicolette Kluijver zien als ‘het gezicht van Expeditie Robinson’, maar voordat ze presentatrice werd, heeft Kluijver een modellencarrière gehad. Ze werd op haar 17de ontdekt door een modellenbureau en reisde gedurende drie jaar de hele wereld af.

Vanuit de modellenwereld rolde ze de televisiewereld in, waar ze inmiddels niet meer weg te denk is. Zo begon als figurant in Goede Tijden, Slechte Tijden en toen ze op haar 22e kwam binnenlopen bij de redactie van BNN, lag een mooie carrière op haar te wachten. Ondertussen heeft ze haar klussen in Nederland laten liggen, want ze vertoeft samen met haar kids op het Caribische Bonaire.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_)

 

Daardoor kwam haar woning in Oudekerk aan de Amstel in de verhuur voor € 5.000 per maand, plus een eenmalige waarborgsom van € 10.000. Totdat ze in november van afgelopen jaar besloot definitief van haar woonboerderij af te willen, en zodoende werd er een advertentie op Funda geplaatst met een vraagprijs van € 2.850.000.

We zijn ondertussen alweer een aantal maanden verder, maar het verkoopbord staat nog steeds in de voortuin genageld. Tijd voor een nieuwe strategie. Inderdaad, een flinke prijsverlaging. De woning staat nu te koop voor € 2.750.000, een prijsverlaging van dus maar liefst € 100.000. Of dit voldoende is, zal te toekomst moeten uitwijzen.

Slaapkamer Nicolette Kluijver

Zelf kocht Nicolette – samen met haar ex-man – de woonboerderij negen jaar geleden voor een bedrag van € 1.360.000 en lieten er daar een hypotheek op vestigen van € 1.825.000. Mocht de woonboerderij dus voor de huidige vraagprijs worden verkocht, dan ligt er een winst van ruim negen ton in het verschiet.

De woonboerderij van Nicolette Kluijver

De woning met een woonoppervlakte van 312 vierkante meter bestaat uit twee verdiepingen met in totaal acht kamers, waarvan vier slaapkamers en twee badkamers. Het perceel van 1.023 vierkante meter is al formidabel, maar mocht u het niet groot genoeg vinden, dan is er de mogelijkheid om een tweede stuk grond over te nemen. Dit gaat u alleen wel € 400.000 extra kosten.

Jacuzzi Nicolette Kluijver

De presentatrice heeft alle meubels weggehaald. De woonboerderij beschikt nog over een luxe keuken met kookeiland, een jacuzzi en houtkachel onder de serre van het tuinhuisje en een gym.

De achterzijde van het perceel grenst aan het water, om precies te zijn aan een zijtak van de rivier de Amstel. Met lekker weer zit de volgende bewoner hier voortreffelijk, want er is een aanlegsteiger. U kunt dus een bootje voor de deur neerleggen en ’s zomers heerlijke tochtjes maken op het water.