Peter Gillis staat bekend als dé ster van het televisieprogramma Massa is Kassa. Hij is de eigenaar van Oostappen Groep, is inmiddels single en heeft vanwege verscheidene redenen nogal onder vuur gelegen. Als bedrijfsleider en rasechte ondernemer zou u verwachten dat Gilles verstand heeft van de woningmarkt en zijn eigendommen binnen een mum van tijd zou verkopen, maar dat is absoluut niet het geval.

Het penthouse van Peter Gillis

Peter Gillis is namelijk nog altijd de eigenaar van een prachtig penthouse in het België, maar dat had de Nederlandse vakantieparken-patron liever anders gezien. Hij zette zijn appartement in eerste instantie te koop voor een bedrag van maar liefst € 949.000, maar na drie jaar tijd is het luxe penthouse nog steeds niet verkocht en is een prijsverlaging onvermijdelijk. Het appartement staat momenteel te koop voor € 889,000, een flinke korting van € 60.000 dus; nadat het al meerdere keren is prijs is gedaald.

Woonkamer Peter Gillis

Foto: BekendeBuren

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst 205 vierkante meter en is gesitueerd in het Belgische Lommel, een dorp dat tegen de grens aan ligt van Nederland. Het appartement beschikt over vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Eén van de badkamers komt samen met een voortreffelijke tweepersoons jacuzzi, waar u met een glaasje bubbels heerlijk tot rust kan komen.

Badkamer Peter Gillis

Foto: BekendeBuren

Voor de rest beschikt het huis over een ruime keuken die alle benodigde inbouwapparatuur bevat om een heerlijke borrel voor te bereiden voor uw amices, waarna u hierna kan plaatsnemen aan een zeer groot kookeiland. Echter, een borrel zonder muziek is net als een paard zonder teugels, maar gelukkig beschikt de gehele woning over een geluidssysteem van het Amerikaanse merk Bose, waar u al uw favoriete nummers op kan afspelen.

Een tuin voor de koude winterdagen en de zwoele zomerdagen

De woning beschikt over een ruime tuin met een terras maar liefst 150 meter en is voor zowel de zomer als de winter perfect om heerlijk te genieten. Het terras beschikt namelijk over een gashaard, verwarmers, loungebanken en een buitenkeuken.

Terras Peter Gillis

Foto: BekendeBuren

Last but not least beschikt de woning over een privégarage die ruimte biedt aan twee auto’s. Al met al kunnen we wel stellen dat het penthouse van Peter Gillis een en al bestaat uit luxe. We zijn benieuwd of een prijsverlaging van maar liefst € 60.000 genoeg is om het luxe penthouse Gillis te verkopen.