AFAS Software is een bijzonder bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van software op maat. Het bedrijf is gevestigd in het hart van Nederland, in Leusden, en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de IT-wereld. De merknaam is verboden aan de evenementenlocatie in Amsterdam, maar neem vooral ook eens een kijkje op het in 2020 opgeleverde complex. “Een meerjarig project van grote omvang.

Nieuwe kantoor van AFAS in Leusden

Maar AFAS Software, volgens Great place to Work één van de beste werkgevers van Eruopa, is meer dan alleen een IT-bedrijf. Het is een bedrijf met een hart, dat zich inzet voor het welzijn van zijn medewerkers, klanten en de maatschappij als geheel. Zo hebben ze een eigen sportschool, waar medewerkers gratis gebruik van kunnen maken, en organiseren ze tal van evenementen en activiteiten voor hun medewerkers.

Het relatief nieuwe kantoorpand van AFAS Software is geopend in Leusden en heet het ‘AFAS Experience Center’. Dit moderne en duurzame gebouw is ontworpen met het oog op een optimale werkomgeving voor de medewerkers en het biedt tevens ruimte voor klantbezoeken en evenementen.

@afassoftware Niet zomaar een software bedrijf, maar uitgeroepen tot de beste werkgever van Europa! En daar zijn we trots op! 🔥 Wil jij onze collega worden? Neem dan snel een kijkje op www.werkenbijafas.nl. #worktiktok #fyp #voorjou #greatplacetowork #software #afassoftware #AFAS #techtok #office ♬ dream on – SpeedUp Songs

Het AFAS Experience Center is ontworpen door architectenbureau LIAG en bestaat uit twee hoofdgebouwen die zijn verbonden door een centrale ontvangsthal. Het gebouw heeft een strakke en moderne uitstraling en maakt gebruik van veel glas, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt.

Het interieur van het AFAS Experience Center is ontworpen door de bekende ontwerper Piet Boon en straalt rust en comfort uit. Er is veel aandacht besteed aan de keuze van materialen en kleuren, zodat er een warme en huiselijke sfeer is ontstaan waar alle meer dan 600 medewerkers zich thuis moeten voelen.

Verder beschikt over een tal van moderne voorzieningen, zoals een sportschool, een restaurant, een auditorium en diverse vergaderzalen. Er is ook een binnentuin aangelegd waar medewerkers kunnen ontspannen en genieten van de natuur.