Onlangs werd er een advertentie op Funda geplaatst van een hoekwoning uit 1928 in de Rotterdamse wijk Kralingen. De huidige eigenaren verkiezen een potje voetballen overduidelijk boven een traditionele tuin, want de hele achtertuin heeft plaats moeten maken voor een voetbalveld, exclusief een kleine veranda met barbecue.

343 m² perceel met zes slaapkamers in Rotterdam

Het huis met 200 m² aan woongenot heeft een authentieke uitstraling door de verspringende gevels, de mooie nok en de hoekligging, wat zorgt voor een bijzondere sfeer en cachet.

Zodra u een ruime voortuin met een overkapping en een garage hebt doorlopen en de voordeur opent, voelt u direct de warme sfeer van het huis. De royale woonkamer is maar liefst 12,5 meter lang en een visgraat houten vloer, evenals een authentieke zwarte schouw met houtgestookte open haard.

De keuken in Feyenoord-clubkleuren, een bewust of onbewuste keuze, is voorzien van alle gemakken, zoals een 6-pits gasfornuis met oven, een handige Quookerkraan en inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel-vriescombinatie en magnetron. De keuken heeft een extra zijraam en een deur naar de achtertuin, die een fijn zonneterras aan het huis heeft en een trapje naar de iets lager gelegen tuin.

Op de eerste verdieping van het huis zijn vier slaapkamers aan te treffen, ieder met een geheel eigen karakter. De master bedroom is voorzien van een badkamer-ensuite met een inloopdouche, een wastafelmeubel met wastafel en een ligbad. De openslaande deuren leiden naar het zonnige balkon op het zuiden.

Voetbalveld als achtertuin

Door de brede schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer heeft u als volgende bewoner direct toegang tot de zonnige achtertuin op het zuiden. De achtertuin is uitzonderlijk diep en breed en is ideaal gelegen op het zuiden, wat perfect is voor lange zomeravonden en een potje voetbal met de kids.

Met de in totaal zes slaapkamers, enorm veel bergruimte, twee badkamers, een souterrain, een garage en een flinke achtertuin op het zuiden, is er genoeg ruimte voor een volledig gezin. Als u geïnteresseerd bent om deze woning in Rotterdam te bezichtigen, bekijk dan eerst de woningvideo op Funda en wandel digitaal door de woning. Wie weet vindt u hier wel uw droomhuis! En voor we het vergeten: de vraagprijs is € 1.250.000.

Rotterdam