Iedereen heeft ondertussen wel van Taylor Swift gehoord. Of u nu fan bent van haar muziek of niet, we kunnen het met elkaar eens zijn dat ze getalenteerd is. Haar succes is in ieder geval terug te zien in de cijfers op haar bankrekening. Zo heeft de singer-songwriter met haar hard verdiende centen een heel vastgoedimperium bij weten te kopen voor zichzelf.

Het baanbrekende succes van popster Taylor Swift

Taylor Swift is een wereldberoemd artiest uit de Verenigde Staten. De succesvolle zangeres werd geboren op 13 december 1989 in Reading, Pennsylvania. Ze begon met haar carrière in de muziekindustrie op haar 16e. Haar bekendste nummers zijn Love Story (2008), I Knew You Were Trouble (2012), Shake it Off (2014) en Blank Space (2014), maar ook haar nieuwere nummers zijn erg populair onder de fans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)

Ondertussen heeft de singer-songwriter 12 Grammy’s op haar naam en is ze uitgegroeid tot een wereldwijde legende. Voor haar opkomende tour wist ze in een uur tijd maar liefst 2 miljoen kaarten te verkopen. Verder wekt ze veel aandacht in de muziekindustrie, onder andere door het opnieuw opnemen van haar oude albums zodat zij alle inkomsten ervan ontvangt. Iets waardoor haar label Universal Music Group (UMG) nieuwe standaarden in hun contracten heeft aangebracht zodat andere artiesten haar niet zouden opvolgen.

Een vastgoedimperium van $ 150 miljoen

Swift’s succesvolle muziekcarrière heeft haar zeker geen windeieren gelegd, dus is het ook niet vreemd dat ze haar verdiensten wil investeren. Ondertussen heeft de 33-jarige een vastgoedimperium van wel $ 150 miljoen gecreëerd, wat omgerekend ongeveer € 140 miljoen is. Zo heeft ze volgens The Wall Street Journal panden in onder andere Nashville, Tennessee, Beverly Hills en Rhode Island.

Hier volgt een lijst van een paar van de woningen die Taylor Swift in haar bezit heeft (gehad):

  1. Een penthouse in Nashville, Tennessee. Gekocht voor $ 2,377 miljoen, met een huidige waarde tussen de $ 4 miljoen en $ 6 miljoen.
  2. Een luxe strandhuis in Massachusetts. Gekocht voor $ 4,8 miljoen en in 2013 verkocht voor $ 5,675 miljoen.
  3. Een koloniaal landhuis op Rhode Island. Gekocht voor $ 17,75 miljoen, de huidige geschatte waarde is $ 30 miljoen.
  4. ‘Tribeca-bezit’ van meerdere woningen in New York City. De geschatte waarde is zo’n $ 45 miljoen.
  5. Een landgoed in Beverly Hills. Gekocht voor $ 25 miljoen, met een huidige waarde van $ 70 miljoen.

Echter heeft ze er nog veel meer in onder andere Californië en Tennessee. Haar vermogen wordt op dit moment ook geschat op maar liefst $ 400 miljoen, wat omgerekend zo’n € 374 miljoen is. En haar succesvolle carrière als artiest is zeker nog niet voorbij, dus wie weet koopt de getalenteerde vrouw er in de nabij toekomst nog een paar huizen bij.