De Veluwe is een omvangrijk natuurgebied in de provincie Gelderland waar het stikt van de oogstrelende bezienswaardigheden, maar blijkbaar geldt het ook prima als locatie voor miljonairs om zicht te vestigen. Dat baseren we op de foto’s van de woning op de Berg en Dalweg 16, een rietgedekte landhuis van 507 vierkante meter verdeeld over twee verdieping. “Stijlvolle luxe en hoogstaand comfort zijn hier tot in alle details doorgevoerd.”

Landhuis op de Veluwe staat in het teken van serene rust en ontspanning

Het landhuis beslaat een woonoppervlakte van maar liefst 507 vierkante meter en tijdens de bouw in 2014 “is consequent gekozen voor natuurlijke en kwalitatief hoogstaande materialen” in alle kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Volgens de makelaar is ieder onderdeel optimaal geïsoleerd, energiezuinig en voldoet het aan de huidige hoge eisen van eigentijds wonen.

Het landhuis staat op een perceel van perceel van 8.035 vierkante en alle kleuren en exclusieve materialen zijn tot in detail op elkaar afgestemd. Onder het rieten dak treffen we marmeren vloeren met vloerverwarming, een weloverwogen verlichtingsplan, een riante living met pasteltinten, een keuken met open haard en een master bedroom met een badkamer-en-suite en walk in closet op de begane grond. Dankzij de riante raampartijen is er vanuit iedere ruimte een vrij uitzicht op de recent aangelegde parkachtige tuin van 4.389 m2.

Rietgedekt-landhuis-04

In de reusachtige tuin is altijd wel een plekje te vinden om ’s zomers bij te kleuren of een boek te lezen. Om wat afwisseling en vertier aan te bieden kunt u ook een duik nemen in het verwarmde infinity zwembad met jetstream of relaxen in de inpandige wellness. In de bijbeltekst van de makelaar lezen we ook over de aanwezigheid van een Finse sauna, Turks stoombad met douche en een kleed- en massageruimte.

De keuken is in de ronding van de serre geplaatst en het keukenblad is op maat gemaakt en in één geheel vervaardigd in granito en voorzien van inbouwapparatuur. De living met erker is momenteel ingedeeld met een eetkamer bij de woonkeuken en de openslaande deuren aan de voorzijde die leiden naar de veranda waar een heater zorgt voor een aangename temperatuur, terwijl een muziekinstallatie en een uitzicht op de nabijgelegen waterpartij de juiste stemming verzorgen.

Chique souterrain

Elders biedt een eikenhouten trap biedt doorgang tot het 450 vierkante meter grootte souterrain, waar de werkplaats en de autobrug zijn gevestigd. Dankzij de hoge inrijdhoogte kunt u er zelf een camper kwijt, maar zo niet, kunt u ook 12 auto’s droogstaan. De technische ruimte is gevuld met installaties voor het inpandige zwembad en jacuzzi, terwijl u ook kunt plaatsnemen aan de grote bar met lounge, stoom afblazen in fitnessruimte of onnodige spullen te stallen in de berging. vanaf buiten kunt u de verwarmde vloeren betreden via elektrische toegangsdeuren.

Om kwaadwilligen buiten te houden wordt de woning bewaakt door een high-tech alarminstallatie met bewegingssensoren. Want het zou toch enorm zonde als er iets gebeurd met de volgende bewoners of het landhuis met een vraagprijs van € 3.500.000.

landhuis