Eind vorige jaar kreeg Donny Roelvink geen leuk nieuws te horen. Na een doorverwijzing van de dokter kreeg het jongste lid van Roelvinkjes te horen dat hij teelbalkanker had. Maar gelukkig was het een goedaardige tumor en waren er geen uitzaaiingen aanwezig. Na een geslaagde operatie en een goed herstel gaat het met Donny Roelvink weer helemaal goed en kan hij gelukkig zelf weer rijden naar de sportschool, waar in zijn vrije tijd sporadische te vinden is.

De Mercedes-Benz A 180 van Donny Roelvink

Waar de Amsterdamse Donny Roelvink voorheen enkel en alleen gezien werd als ‘de zoon van’ Dries Roelvink, is dat vandaag de dag absoluut niet meer het geval. Donny heeft namelijk de afgelopen jaren niet alleen keihard aan zichzelf gewerkt, maar ook aan zijn carrière.

Inmiddels heeft de BN’er maar liefst 455.000 volgers op Instagram en hij deed onlangs mee aan het programma Special Forces. Ook zou u hem kunnen kennen van programma’s als Temptation Island VIPS, Expeditie Robinson en Dave en Donny op expeditie. Dat de zaken goed gaan, moge duidelijk zijn. Zo liet hij in een recente video op Instagram zien dat hij zijn Mercedes-Benz A 180 in een nieuw jasje heeft gestoken voor de zomer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

De Mercedes van 26-jarige Donny bevatte eerst een glanzend zwarte lak, maar tegenwoordig zit er een wat lichter kleur op dat beter past bij de zomer, namelijk een glanzende lichtgrijze kleur.

Dan nog even over de wagen zelf. De auto uit 2022 wordt aangedreven door een benzinemotor en heeft een vermogen van 136 pk en 200 Nm. Wanneer de jongste van Roelvink het gaspendaal helemaal in drukt dan komt er op de snelheidsmeter een topsnelheid van 215 kilometer per uur te staan. De auto is daarnaast in staat om vanuit stilstand naar de 100 km/u te gaan in slechts 9,2 tellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

De auto van Donny Roelvink had een nieuwprijs van ongeveer € 48.000 en daar zitten de kosten van het wrappen nog niet bij. Echter heeft de BN’er waarschijnlijk wel een deal weten te sluiten voor het wrappen van zijn auto, waardoor hij zijn auto gratis ‘summer ready’, zoals hij het zelf omschrijft, kon maken. Is dat effe lekker.