De geruchtenmolen rondom Rose Bertram draait overuren. Om de haverklap wordt ze aan een nieuwe man gelinkt, maar alleen zij weet wat ze allemaal uitspookt. Deze verhalen laten we in ieder geval voornamelijk lekker over aan de roddelbladen des lands. Wij willen het graag even hebben over haar weelderige woonplek in Amsterdam.

Het hoofdstuk tussen Rose Betram en Gregory van der Wiel is definitief afgesloten

Rose Betram heeft een jarenlange relatie gehad met ex-profvoetballer Gregory van der Wiel, met wie ze een kind heeft, en zou daarna een poging hebben gewaagd bij Kylian Mbappé, de stervoetballer van Paris Saint-Germain. Maar tevergeefs. Even waren er berichten dat ze het weer aan het proberen was met de vader van haar dochter, maar Van der Wiel liet tijdens een interview weten dat ze nooit meer samen zullen zijn. “Er is teveel gebeurd daarvoor”, zei hij.

In 2015, toen de twee nog samen waren, kochten ze een villa met een toegangsbrug in Amstelveen, maar die werd vorig jaar verkocht. Bertram kwam daardoor niet op straat te staan. Nee, ze heeft de aardig wat rondgereisd, blijkt uit haar posts op social media, maar kan altijd terugkeren naar haar appartement in Résidence L’Étoile, een Amsterdams complex met in totaal 40 exclusieve huurappartementen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

De appartementen van Résidence L’Étoile

Iedere inwoner moet door de lobby om zijn of haar woning te bereiken, maar dat is absoluut geen straf. Het hoge plafond en de marmeren vloeren geven een gevoel van grandeur en de receptie staat klaar om je te verwelkomen met een warme glimlach en een verfrissend drankje.

De woonkamer is circa 52 m² groot en de aansluitende serre/loggia voegt daar nog een extra 10 m² aan toe. Ook is er nog een afsluitbare eetkamer en/of bibliotheek van zo’n 20 m². Alles bij elkaar opgeteld betreft het hier 190 m² aan woonplezier met twee slaap- en twee badkamers.

Een restaurant op het dak en een binnenzwembad

Résidence L’Étoile biedt daarnaast nog een breed scala aan faciliteiten aan voor haar bewoners en gasten. Het binnenzwembad is een oase van rust, omringd door glazen wanden en versierd met prachtige mozaïektegels, er is een fitnesscentrum en wellnesscentrum. Het hoogtepunt van Résidence L’Étoile is ongetwijfeld het restaurant op het dak, waar inwoners en gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten onder begeleiding van een uitzicht over de Nederlandse hoofdstad.

Om hier te verblijven zou Bertram volgens Bekende Buren zo’n € 4.600 per maand overmaken, plus € 650 aan servicekosten. Zie hier meer sfeerbeelden van het appartementencomplex.