Darters zijn over het algemeen niet bepaald charismatische adonissen, maar geld verdienen, dat kunnen ze wel. Vraagt dat maar aan Michael Smith, bijgenaamd BullyBoy. De Engelsman staat momenteel nummer 1 op de wereldranglijst en dat vierde hij met een bezoek aan het Amerikaanse gokwalhalla Las Vegas.

Michael Smith neemt het er flink van in Las Vegas

Het jaar begon goed voor de Brit. Op 3 januari 2023 wist Smith namelijk voor het eerst de finale van het PDC World Darts Championship 2023 te winnen nadat hij drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen versloeg. Het leverde hem een cheque op van € 560.000 én daarmee stootte hij ook nog eens de Nederlander van de troon.

Hoewel hij niet zo snel naast zijn schoenen zou lopen, is hij aardig aan het stunten in Las Vegas. “Wanneer ik in Vegas ben, leef ik als een baller #domperignon”, schrijft hij onder een post op Instagram.

“Mijn leven is compleet!”

Hij ging daar schatrijk heen en kwam nog rijker terug. Niet alleen drinkt hij flessen Dom Pérignon, hij heeft ook een poging gewaagd bij een van de gokmachines die Amerikaanse stad in de Mojavewoestijn rijk is. Met een inzet van slechts $ 10 won hij de jackpot die gelijkstond aan bijna $ 12.000, $ 11.683,47 om precies te zijn.

De welbekende zin ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’, gaat blijkbaar niet op bij hem. Op social media zijn we dat hij geniet in een jacuzzi en richting de camera blèrt: “Wereldkampioen en nummer 1 op de ranking. Mijn leven is compleet!”. Deze tekst herhaalt hij in de caption van dezelfde Instagram-post, waarop we hem in de volgende slide zien met een sigaar in zijn mond en een rood gezicht.