Of u nu op zoek bent naar een krachtige sportauto voor de ultieme rijervaring, of juist iets nodig heeft om in stijl van A naar B te reizen, deze Ferrari F8 Spider biedt het allemaal. We hebben het over een zilvergrijze Ferrari F8 Spider. De allerduurste Ferrari die op het moment van schrijven aangeboden wordt op Marktplaats.

Ferrari F8 Spider cabriolet op Marktplaats

De Ferrari F8 Spider is een indrukwekkende sportauto die prestaties, stijl en luxe combineert. En deze specifieke Ferrari F8 Spider die momenteel te koop staat op Marktplaats is extra bijzonder. Laat ons vertellen waarom.

Om te beginnen is deze Ferrari F8 Spider uitgerust met de krachtige 3.9 liter V8-motor, die goed is voor maar liefst 720 pk en een topsnelheid van meer dan 340 km/u. Dit betekent dat de bestuurder ermee binnen 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u kunt accelereren. Een onvergetelijke ervaring die naar meer smaak. Geloof ons.

Ferrari

Maar deze Ferrari F8 Spider biedt meer dan alleen brute kracht. Het interieur is voorzien van prachtige “Daytona” stoelen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook dienst doen als eyecatcher vormen, terwijl het passagiersdisplay zorgt ervoor dat de passagier tijdens het rijden ook kan genieten van de rit.

Ferrari F8 Spider cabriolet-04

De luxe afwerking van het interieur is tot in de kleinste details verzorgd en de materialen van hoge kwaliteit. Als klap op de vuurpijl is deze Ferrari F8 Spider ook nog eens uitgevoerd in een prachtige en unieke kleurencombinatie. De auto is gespoten in de een zilvergrijze kleur en uitgerust met oranje remklauwen, plus gele details op de stoelen en het stuurwiel.

€ 50.000 duurder dan de oorspronkelijke aanschafprijs

De Italiaanse cabriolet komt uit 2021 en kostte destijds €398.594. Vanwege de exclusiviteit staat er momenteel een vraagprijs van € 449.995 bij de advertentie (geplaatst door KW-Automotive) vermeld. Iets te veel van het goede? Geen probleem. U heeft ook de mogelijkheid om ‘m te leasen voor € 7.824 per maand.

Ferrari F8 Spider cabriolet-04