De moeder van Olcay Gulsens ex sleepte Olcay vorige jaar voor de rechter. De BN’er had van haar ex-schoonmoeder flink wat geld geleend, maar vervolgens nooit meer terug betaald. Nadat haar schoonmoeder haar best moest doen om genoeg bewijs te vinden, heeft de rechter afgelopen donderdag zijn uitspraak gedaan: Olcay moet de volle mep terugbetalen

Olcay Gulsen zit in de problemen

Olcay Gulsen is Nederlandse programmamaker, modeontwerper en ondernemer. In 2019 kreeg de Nederlandse modeontwerper een relatie met radio-dj Ruud de Wild. Gulsen hoopte hiermee het hoofdstuk met haar ex Frans Ghazi af te sluiten, maar niets is minder waar. De moeder van Ghazi sleepte Olcay Gulsen namelijk in 2022 voor de rechter, vanwege een flinke lening waar nooit een cent van terug is betaald.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

In 2009 nam Olcay Gulsen een kledingbedrijf over en veranderde het bedrijf naar Supertrash. Jarenlang stak Gulsen hier al haar liefde in en zag het kledingmerk als haar levenswerk. Ondanks het bedrijf in het begin goed liep, had ging Nederlandse modeontwerper financieel door zwaar weer.

De moeder van Frans Ghazi, haar toenmalige partner, was zo attent om haar schoondochter te hulp te staan en leende tot twee keer toe maar liefst € 50.000 uit. Ondanks de financiële hulp, hield het bedrijf niet stand en ging Supertrash failliet. Echter hield Gulsen zich niet aan de afspraak en betaalde geen enkele cent terug aan haar ex-schoonmoeder.

Opluchting voor de moeder van Frans Ghazi

Om die reden stapte de moeder van Frans Ghazi in 2022 naar de rechter, omdat ze haar €100.000 uiteraard graag terug wilt. Toch kreeg de schoonmoeder in eerste instantie geen gelijk en moest van de rechter meer bewijs verzamelen en nadat ze dit had gedaan wist de rechter te overtuigen.  Tot grote opluchting moet Olcay Gulsen het volledige bedrag terug betalen en dat is nog niet alles, want ook moet de Nederlandse modeontwerper opdraaien voor alle proces- en advocaatkosten van de tegenpartij.