De bekende familie Meiland is volop aan het klussen in hun gloednieuwe pension in Noordwijk, die in mei open zal gaan voor het publiek. Ze hebben er duidelijk zin in en ook fans spreken zich met enthousiasme uit over Code Rosé.

Pension Code Rosé in Noordwijk wordt gerund door de Meilandjes

Het veelbesproken gezin, bestaande uit Martien, Erica, Maxime en Montana, is druk aan het verbouwen. Iets wat de familie maar al te graag doet, weten we van hun tv-avontuur in Frankrijk. Het pension, dat ze in februari kochten, kan nu al worden geboekt via hun site, maar het duurt nog eventjes voordat de deuren officieel geopend worden.

Voor alle liefhebbers is het pension beschikbaar vanaf mei voor minimaal twee nachten, met een ontbijtje verzorgd door de familie. Als dat niet gezellig klinkt, weten wij het ook niet meer.

“Uniek zelfbedieningsconcept”

Op de website omschrijven ze het pension als volgt: “Pension Code Rosé is een boutique selfservice hotel, van check-in, ontbijt tot check-out! Ons unieke zelfbedieningsconcept is ontworpen om u zich thuis te laten voelen en gebaseerd op eerlijkheid. We kiezen ervoor om de interactie met onze gasten tot een minimum te beperken, omdat we willen dat ze zich thuis voelen. We streven naar een eenvoudig, toegankelijk en comfortabel verblijf.”

Op Instagram deelde Maxime een video van haar jongste dochter die voor de grap mee mocht helpen verven. “Het verven gaat ons goed af hoor”, schrijft ze in de caption. In de video is te zien hoe haar dochter wat verf op de muur doet, waarna ze haar hand in de verf doet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Wat kost een kamer in het pension van de familie Meiland per nacht?

De prijzen van een kamer bij Code Rosé variëren nogal per kamer. Zo betaalt u voor een twee-persoonskamer gemiddeld € 200 per nacht, maar in het hoogseizoen wordt dat al gauw € 400. Ook zijn er grotere kamers beschikbaar, die gemiddeld rond de € 400 – € 500 kosten. Allemaal inclusief ontbijt.

Heeft u wel oren naar het pension van de familie Meiland en ziet u u zelf al helemaal zitten met een glaasje wijn? U kunt boeken via de website. En oh ja. Het is alleen mogelijk om minimaal twee nachten in te plannen.