Op zoek naar rust, ruimte en vrijheid? Zoek dan niet verder. In het Belgische Waasten wordt een villa aangeboden die precies al deze eigenschappen bezit. Het optrekje ligt middenin de weilanden en ligt op steenworp afstand van de Franse grens. De villa werd gebouwd in 2019 is van alle gemakken voorzien.

Perceel van 15.000 m² en woonoppervlak van 583 m²

De villa, gelegen middenin het platteland van het Franstalige Waals Gewest, ligt op een perceel van 15.000 m², oftewel 1,5 Ha. Het woonoppervlak bedraagt in totaal 583 m².

De villa heeft door de idyllische vijver in de voortuin en de stenen toegangsboog het aanzicht van een paleis. Op het perceel staat in totaal drie gebouwen, waarvan één heuse conciërgewoning met garage voor zeker vijf auto’s. De conciërgewoning beschikt over een woonkamer, keuken, drie slaapkamers, badkamer en zolder.

Het hoofdgebouw betreedt u middels de ruime inkomhal, waarna u terechtkomt in de ruime living. Hierna loopt u door naar de eetkamer en keuken, die volledig van marmer gemaakt is. Opvallend is de glazen orangerie, die het hoofdgebouw met een ander gebouw verbindt. In de orangerie is naast de woonkamer ook een zitruimte met televisie ingericht.

Villa Waasten België

Na de orangerie belandt u in het volgende gebouw, waar zich vijf slaapkamers bevinden, uitgerust met uitgebreide inloopkast. Hier zijn ook drie badkamers en ruime zolder en kelder te vinden.

Bar, binnenzwembad en mancave

De paradepaardjes van deze riante villa vinden we zonder meer in de kelder en op de zolder. In de kelder is namelijk een verwarmd binnenzwembad te vinden, inclusief fitnessruimte, omkleedhokjes, toilet en douche.

Villa Waasten

Ook de zolder beschikt over de nodige faciliteiten. Daar is een heuse mancave te vinden, inclusief bar en pooltafel. U hoeft dus niet meer naar de kroeg, maar kunt uw gezelschap gewoon thuis ontvangen voor en gezellige avond.

Villa Waasten

In de advertentie staat de prijs omschreven als “prijs op aanvraag”. Mocht u interesse hebben in dit riante optrekje in een zeer rustige omgeving met alle faciliteiten binnen een aantal vierkante meter: u vindt hier meer informatie.