Fans van de Nederlandse hitserie Divorce opgelet. Een fantastische kans heeft zich voorgedragen. Op dit moment staat een villa uit Aerdenhout te koop die veelvoudig in beeld is in de Nederlandse tv-serie. Dus als u een diepe zakken heeft heeft, wordt deze schitterende woning – het vooramlig eigendom van astronaut Wubbo Ockels – misschien wel van u!

Villa uit tv-serie ‘Divorce’ heeft een woonoppervlak van 614 m²

De Nederlandse dramaserie is geschreven door Linda de Mol en gaat over een drietal mannen die compleet van elkaar verschillen met één ding gemeen: alle drie liggen ze middenin een scheiding. Ze besluiten bij elkaar in te trekken in een vrijgezellenvilla. U raadt het al het desbetreffende landhuis waar één van de drie mannen woonde, is de villa in Aerdenhout die op dit moment te koop staat!

Villa Aerdenhout uit Divorce

De luxe villa werd in 1927 ontworpen door architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum én het Centraal Station in Amsterdam, en is bereikbaar via een lange oprijlaan. Het hoofdverblijf beschikt over een woonoppervlak van 614 m² en heeft negen slaapkamers en drie badkamers. De vierkante meters zijn verdeeld over vier woonlagen, waaronder een wijnkelder. Verder is er een verwarmd zwembad aanwezig met verplaatsbare overkapping en kan u ook een gezellig avondje ballen stoten in de biljartkamer. Daarnaast is er een fraaie keuken aanwezig in het pand.

Prachtige omgeving

Het perceel betreft maar liefst 9.156 m² aan eigen grond en grenst aan het bos wat de locatie z’n charmes geeft. Ook is er een dubbele garage, waar ruimte is voor maar liefst drie auto’s. Door de omgeving is de woning heel privé, waardoor u geen last zou hebben van omliggende buren en het hele optrekje voor uzelf hebt.

De woning staat op moment van schrijven te koop op Funda en de vraagprijs is € 4.250.000 kosten koper. In 2016 probeerde een Deen het pand van de hand te krijgen voor € 4,9 miljoen, maar wegens gebrek aan interesse werd het bedrag verlaagd naar € 3,8 miljoen. Om de verkoop te laten vlotten werd er een zilveren Ferrari California gebruik als promotiemateriaal, maar hoewel het verkoopbord in de tuin genageld bleef, werd de sportauto afzonderlijk verkocht.

Hoewel de allures van het pand en de fraaie omgeving suggereren dat het om een buitenkans gaat, valt dat in werkelijkheid dus wel mee. Heeft u wél interesse om op de voormalige filmset van Divorce te kunnen wonen en heeft u een paar miljoen op de bank staan, dan kan het alsnog uw eigendom worden.

Villa Aerdenhout uit Divorce