Een woning is niet snel heel bijzonder, maar deze riante villa, genaamd ‘Villa de Mast’, in Hees is een heuse parel op Funda. ‘Villa de Mast’ is geïnspireerd door de stijl uit Madrid en bestaat uit slechts drie materialen: natuursteen, beton en glas. Dit samen zorgt voor een kalme en aangename woonsfeer.

Perceel van dertien voetbalvelden

De woning is gesitueerd in het Brabantse Eersel, een dorpje met slechts 140 inwoners. U zult dus nauwelijks last hebben van de drukte, maar gezien de eigen grond van maar liefst 67.700 vierkante meter, heeft de volgende bewoner sowieso nooit last van buren of dorpsgenoten.

keuken

Foto: Funda

De villa heeft een totaal woonoppervlakte van 806 vierkante meter en bestaat over een woonverdieping en een ondergelegen verdieping. De woonverdieping is verdeeld over een rechter- en linkervleugel en u betreedt deze verdieping via een verbluffende entree die de twee vleugels van de villa met elkaar verbindt.

De rechtervleugel van de villa

Via een riante staatsdeur heeft u toegang tot de rechtervleugel en komt u terecht in de ruime living die is voorzien van een moderne langgerekte open haard. De living heeft daarnaast een vide die zorgt voor een diepe en ruime doorkijk naar de verschillende ruimtes die het huis heeft. Aangrenzend aan de rechtervleugel ligt het buitenterras die bovendien ook is voorzien van een open haard. De glazen puien geven toegang tot het terras en zorgen ervoor dat binnen letterlijk buiten wordt en andersom.

In de rechtervleugel vindt u ook de grote woonkeuken die voornamelijk is gemaakt van roestvrij staal en daarnaast is voorzien van een massief houten tafel van het franse merk Jerôme Abel Sequin. Het pronkstuk van de rechtervleugel is het 23 meter lange raampartij aan de voorkant van de villa dat een adembenemend uitzicht geeft over de Brabantse natuur en de gigantische tuin.

Raampartij villa Brabant

Foto: Funda

Dan nu over naar de linkervleugel van de villa, waar drie van de vier slaapkamer zich bevinden, waaronder de masterbedroom die voorzien is van een riante walk-in-closet en een en suite design badkamer. De andere twee slaapkamers blijven niet achter en hebben ook beide een eigen design badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van grote ramen, verschuifbare zonweringen aan de buitenzijde en geautomatiseerde rolgordijnen aan de binnenzijde. Dit samen zorgt voor onbeperkt uitzicht op de adembenemende tuin.

Een verdieping voorzien van meerdere entertainmentruimtes

Wanneer u in de ochtend wakker wordt kunt u vanuit de linkervleugel de zwevende betonnen trap nemen naar de ondergelegen verdieping. Hier bevindt zich de vierde slaapkamer die dienst als een logeerkamer en is voorzien van een eigen design badkamer. Voor de rest dient deze verdieping als een heus paradijs aan entertainment ruimtes. Zo is er een fitnessruimte, voor degene die van sporten houdt en wie toch liever rustig een baantje trekt kan een duik nemen in het formidabele binnenzwembad.

Zwembad Villa Funda

Foto: Funda

Voor de rest is er nog een familiekamer aanwezig met een bijbehorende danszaal en als u zich wil terugtrekken voor een rustig avondje dan kunt u plaats nemen in de bioscoop. Mocht u een diner met uw amices op de planning hebben staan dan kunt u een heerlijke wijn uitkiezen in de geklimatiseerde wijnkelder en last but not least beschikt de onderverdieping over een garage van maar liefst 215 vierkante meter die plaats biedt aan meerder auto’s.

Het pronkstuk van de villa

De villa heeft een perceel van maar liefst 67.700 vierkante meter, dat staat gelijk aan ruim dertien voetbalvelden. De tuin biedt onder andere een prachtige vijver, waar u ’s zomers een heerlijke picknick kan houden. Voor de rest zijn er verschillende weides, waar u paarden zou kunnen laten grazen, aangezien er een prachtige paardenfaciliteit aanwezig is met stallen, een normale bak en een longeerbak. Als kers op de taart is er een Finse blokhut, die volledig te bewonen is en kan dienen als een perfect gastenverblijf voor wanneer er familie of amices blijven overnachten.

Villa Funda Tuin

Foto: Funda

Al met al kunnen we wel stellen dat het een buitengewoon luxe woning is en daar hangt natuurlijk een behoorlijk prijskaartje aan. Voor een bedrag van maar liefst € 7.500.000 kunt u de nieuwe eigenaar worden van ‘Villa de Mast’. Bent u geïnteresseerd in de villa, dan kunt u op Funda meer informatie vinden.