Na afloop van een date is het altijd maar weer de vraag wie de rekening op zich neemt. Als een welgemanierde en rasechte gentleman weet u ongetwijfeld dat u de dame in kwestie moet trakteren, maar toch blijft het een eeuwenoude discussie die waarschijnlijk doorloopt tot het eind der tijden. Ene Daniela wakkerde de discussie opnieuw aan toen ze een video op TikTik plaatste van een etentje ter ere van haar 2-jarig jubileum met haar partner.

Verkeerde bestelling resulteert in hoge rekening

De video werd op 29 augustus geplaatst en op het moment van schrijven heeft de post al meer dan 438.8 duizend likes gegenereerd. Hierin is te zien dat haar vriend voorstelde om een stukje wagyu-entrecote uit te proberen, maar zij bestelde in plaats daarvan per ongeluk een steak van 8 oz. En die zijn qua prijs, in tegenstelling tot de de plak vlees, niet mals.

Wagyu is zoals u weet een zeer kostbare Japanse vleesstijl waar een opmerkelijk proces aan vooraf gaat. Bovendien is het ongelooflijk duur, dus zelfs een steak van 8 oz kost een absoluut fortuin. Bij het desbetreffende restaurant voegde het hoofdgerecht $ 310 toe aan hun rekening van in totaal $ 438,45.

@ikingdani

Throwback back to our 2 year anniversary #wagyu #sandiego #fypシ゚viral

♬ use this if youre gay – alex ☆

Wie neemt de rekening op zich?

Op de video is te zien dat haar vriend braaf de rekening pint, wat een felle discussie ontketende over wie de kosten zou moeten ophoesten voor zo’n fout. In de video betaalt Daniela’s vriend de rekening, maar in de reactie wordt hen voornamelijk kwalijk genomen dat ze geen tip zouden hebben gegeven. Maar ook de disscussie over of nou de man of de vrouw moet betalen, wordt opnieuw gestart. Of moet er toch gesplit worden, ofwel ‘going dutch’? De meningen zijn verdeeld.

De reactie: “Zeg me dat je op z’n minst hebt aangeboden om ervoor te betalen”, leverde bijna 40 duizend likes op, terwijl anderen het oké vinden dat ze niet aanbood te betalen. Ook suggereren mensen dat het restaurant, of beter gezegd de serveerde, iets had moeten doen om te verduidelijken dat Daniela per ongeluk om één ​​van de duurste gerechten op het menu had gevraagd. Tot overmaat van ramp vertelt Daniela zelf dat de peperdure steak niet eens zo overdreven goed was.

“Oordeel niet over anderen.”

“Jongens, ik heb per ongeluk het verkeerde bord besteld, het gebeurde niemand is perfect hij betaalde $ 423 door mij. Move on, het is maar een video!”, reageert Daniela op een van de reacties. “Jullie zijn echt in de war met je gemene opmerkingen. We zijn allemaal menselijk en maken fouten, niemand is perfect. Oordeel niet over anderen.”