Succesvol model en actrice Sylvie Meis heeft ogenschijnlijk een gloednieuwe relatie. Zo zou de 44-jarige niemand minder dan de voormalig Formule 1-coureur Markus Winkelhock aan de haak geslagen hebben. Of andersom?

De nieuwe relatie van Sylvie Meis

De 45-jarige Meis is al jarenlang te zien in verschillende programma’s van RTL, zoals Let’s Dance en The Face, maar in 2016 was ze ook bij SBS6 te zien in de show Wedden Dat Ik Het Kan.

In 2005 trouwde de vrouw met voetballer Rafael van der Vaart, maar het huwelijksbootje bleef niet eeuwig drijven. De twee gingen in 2013 uit elkaar en op 19 september 2020 trouwde ze met Niclas Castello. Ook deze relatie strandde, want recent zijn de twee van elkaar gescheiden.

Nu gaan de geruchten rond dat Meis liefde aan het onderzoeken is met Markus Winkelhock. Ze zouden elkaar voor het eerst ontmoet hebben tijdens een evenement voor een goed doel en daar is de vonk overgeslagen. “Markus lijkt het droomtype van Sylvie. De man uit Stuttgart ziet er uit als een iets oudere versie van haar ex-partner Bart Willemsen, waarmee ze in 2019 een paar maanden dates had”, schrijft het Duitse blad Wunderweib.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Wie is Markus Winkelhock?

De Duitse Markus Winkelhock werd 13 juni 1980 geboren in Stuttgart wat heb op het moment van schrijven 42 jaar oud maakt. Het Formule 1-bloed stroomt door zijn aderen, want zijn vader Manfred Winkelhock, die in 1985 verongelukte, maar ook zijn twee ooms Joachim en Thomas Winkelhock, zijn prominente namen in de racesport.

Het is dus niet zo vreemd dat Winkelhock besloot om zelf coureur te worden. In het seizoen van 2006/2007 was hij een testcoureur voor het Spyker F1-team. Hij mocht zijn talent laten zien in de Grand Prix van Europa, die toen in Nürburgring, Duitsland werd gegeven.

Helaas voor hem is dit de enige wedstrijd die de Duitser ooit voor het team heeft mogen rijden. Er was namelijk een gebrek aan sponsorgeld. Zijn carrière moest in de racesport moest toen echter pas beginnen, aangezien hij furore maakte in de GT-raceri, vooral als fabrieksrijder bij Audi.

Het vermogen van Markus Winkelhock

Over het vermogen van Winkelhock wordt nogal gespeculeerd, maar het zou volgens verschillende bronnen rond de $ 6 miljoen liggen, ongeveer € 5,5 miljoen. Niet onaardig, maar daarmee overtreft hij zijn nieuwe liefde niet. Sylvie Meis zou namelijk naar verluidt een vermogen van € 17 miljoen hebben, aldus ThinkRich.