Ondanks dat Mansory voornamelijk speciale edities maakt van Ferrari’s, Mercedessen, Porsches Maserati’s en Lamborghini’s, hebben ze in het verleden vaartuigen gecreëerd. Blijkbaar leverde dat succes op, want op social media hebben ze een tot 25 exemplaren gelimiteerde waterscooter aangekondigd.

Waterscooter van Mansory

Het model wordt de Marlin Jet 400 genoemd en is er in een aantal kleursamenstellingen. De waterscooter wordt aangeprezen als een luxueuze blikvanger, “de perfecte combinatie van luxe en het plezier van een snelle rit op de water.”

Gewoontegetouw bestaat haast ieder onderdeel uit koolstofvezel (Stealth Carbon), waar zo’n 10 kilogram aan gewicht mee wordt bespaard, terwijl bestuurders plaatsnemen op de met de hand bewerkte, gemodificeerde zitting van speciaal, zeewaterbestendig kunstleer.

De Mansory waterscooter is gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om de best mogelijke prestaties te leveren.  “Met de verschillende MANSORY-conversies van de Mercedes G-Klasse en de Lamborghini Venatus, die de afgelopen jaren een icoon is geworden, bezorgt MANSORY zijn klanten al geruime tijd veel plezier in krachtige beweging gepaard met maximale luxe buiten de gebaande paden”, schrijft de tuner uit het Duitse Brand. “Een jetski voor ambitieuze watersporters voor een snelle en leuke rit op het water.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MANSORY (@mansory)

Klanten hebben de keuze om kleur van de zittingen en het design van de stiksels zelf te kiezen. Verder is het exemplaar uitgerust met nieuwe LED-verlichting aan de voorzijde, kunnen maximaal 3 personen plaatsnemen en snelheden bereiken van 132 kilometer per uur.

“Wie heeft er in vredesnaam een ​​jetski van koolstofvezel nodig?”, vraag iemand zich af in de reacties onder de Instagram-post van Mansory van de waterscooter. Waarop iemand antwoord: “Iemand die niet weet wat hij met zijn geld aan moet.”