In de beeldige bossen van Bergen, een pittoresk dorpje in Noord-Holland, staat een adembenemende moderne boshut te koop. Klinkt misschien wat oneerbiedig, maar dat is absoluut niet het geval. Deze unieke woning, ontworpen met oog voor luxe en comfort, is een ware schat te midden van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Bergense villa gaat op in het boslandschap

De opdrachtgever van het vastgoed-eigendom dat in 2018 volledig gerenoveerd is heeft gezorgd voor een verfijnd architectonisch ontwerp dat naadloos opgaat in de omringende natuur. Het resultaat is een harmonieuze symbiose tussen moderne luxe en de serene charme van het omringende boslandschap. Laat ons u meenemen door de advertentie die eerder deze week werd geplaatst.

Met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen is er bij de bouw van deze een verdieping tellende bosvilla geen concessie gedaan aan kwaliteit. Grote glazen ramen bieden adembenemende panoramische uitzichten op de weelderige omgeving en creëren een gevoel van verbinding met de natuur, zoals we eerder al benadrukte.

Bergen

Het sprookje begint bij de opvallende voordeur. Het interieur is ontworpen met een verfijnde esthetiek en biedt een perfecte balans tussen comfort en stijl. De ruime woonkamer is het hart van de woning en vormt een elegante ruimte om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving, terwijl de open haard een extra vleugje warmte en gezelligheid toedient. Dat steekt goed af tegen de minimalistische, witte en moderne inrichting.

De aangrenzende eetkamer en keuken zijn uitgerust met state-of-the-art apparatuur en bieden een ideale setting voor culinaire hoogstandjes. In totaal tellen we vijf luxueuze slaapkamers, elk met een ensuite badkamer en uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Uiteraard is de ruime master suite het meest uitgebreid met een eigen terras en het beste uitzicht van het huis.

Wat verder nog vermeldenswaardig is, is de locatie van de wijnklimaatkast. Bij de meeste mesen staat deze ergens in de keuken, maar niet hier. Deze staat pontificaal in het midden aan het einde van het washok. Waarom ook niet, hè?

Hoewel het pand in het westen van Nederland staat, hebben de architecten een Japans design aangehouden. Vandaar ook het lichte, ruime en natuurlijke karakter. “In dit huis komt de natuur van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen”, aldus de makelaar.

Prachtig aangelegde tuin met zwembad en poolhouse

Buiten wacht een uitgestrekt perceel van prachtig aangelegde tuinen op de volgende bewoner. Een verwarmd zwembad en een uitnodigend poolhouse bieden een verfrissende plek om te ontspannen en te genieten van de zonnige dagen. Het perceel biedt ook voldoende privacy.

Villa Bergen-03

De locatie van deze moderne boshut is eveneens een van zijn grootste troeven. Bergen, een geliefde bestemming en een van de duurste gemeentes van Nederland, staat bekend om zijn schilderachtige landschap en culturele erfgoed. De nabijheid van het charmante centrum van Bergen en de prachtige kustlijn maakt dit luxe vastgoed des te aantrekkelijker.

€ 10.658 per vierkante meter

Met een vraagprijs van € 4,3 miljoen behoort deze woning aan de vooraanstaande Eeuwigelaan tot het topsegment van het Nederlandse vastgoed, maar dat is ook wel terug te zien aan het design, de omgeving, de voorzieningen en de vierkante meters aan binnen- en buitenruimte.