Het Formule 1-team van Red Bull kan terugkijken op een geslaagd weekend in Monaco. Tijdens het raceweekend kwam Max Verstappen het snelste over de streep en voorafgaand, tijdens en na de race kreeg het team van Red Bull het genoegen om langs de kust van Monte Carlo te flaneren in een Wajer 38s.

Samenwerking tussen Wajer en Red Bull

We kunnen ons goed voorstellen dat de voorbereidingen die betreft moeten worden voor een Grand Prix de nodige stres met zich meebrengen. Daarom is het van belang om af en toe te ontspannen. Red Bull zou echter Red Bull niet zijn als ze dat niet zouden combineren met adrenaline verhogende activiteiten.

Zo ging het team van Oracle Red Bull Racing onlangs aan boord van een op maat gemaakt Wajer 38s, afgetopt met Red Bull-stickers. Geen verassing, want Red Bull koos Wajer voorafgaand aan de Grand Prix van Monaco op zondag 23 mei opnieuw als officiële leverancier. Afgelopen jaar werden er eveneens zes Wajer 38’s (het model die ook koning Willem-Alexander bezit) en 38S’s ingezet om “iedereen van en naar de zogenaamde Red Bull Energy Station” te vervoeren.

“Meerdere jachten van Red Bull Racing Wajer zullen tijdens het raceweekend klaarstaan ​​om het team van A naar B te vervoeren in de haven van Monaco. Het Wajer Care team is in ‘pit crew’ vorm om jouw Wajer klaar te stomen voor de zomer!”, aldus de in Friesland gevestigde botenbouwer van Dries Wajer.

Op de onderstaande beelden die het raceteam deelde zien we niet alleen diegene achter de schermen opereren, maar ook de coureurs zelf. Terwijl Verstappen met zijn helm op aan het lounchen is op de Wajer 38s, heeft Sergio Perez de dag van zijn leven op de waterski’s. Daar is de boot uitermate geschikt voor, want alles aan boord staat in het teken van comfort, snelheid en precisie.

@wajeryachts Team Red Bull Racing having fun on the Wajer 38S 🙌😍 #wajer #wajeryachts #yachtlife #f1 #watersports #redbullracing ♬ original sound – sounds🎧

Met een krachtige Volvo Penta IPS 600-motor biedt de bijna 12 meter lange motorboot een indrukwekkende topsnelheid van 45 knopen en een soepele en efficiënte vaarervaring. Hiermee is het mogelijk om over open zeeën wilt varen, maar ook rustig langs de kustlijn te cruisen.

U kunt de boot herkennen aan de slanke en gestroomlijnde exterieurlijnen waarmee het een lust voor het oog is. Het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen is overal zichtbaar, waardoor een gevoel van luxe en verfijning ontstaat. Vraag dat maar aan de knappe koppen van Red Bull Racing.