Influencers maken soms vreemde dingen mee met betrekking tot hun volgers. Maar wat Lara Jucá recent is overkomen slaat echt alles: de Braziliaanse vrouw kreeg ineens een bijzonder voorstel in haar inbox. En dat wilde ze graag even delen met haar volgers.

Een soort arbeidsovereenkomst, maar dan voor een relatie

Lara Jucá is een populaire influencer in Brazilië. Ze post dagelijks op Instagram en TikTok en heeft bij elkaar ruim 2 miljoen volgers. Niet zo gek dus dat ze af en toe een vreemd berichtje ontvangt van iemand. Maar ze was zeker niet voorbereidt op wat ze zou ontvangen van één fan in het bijzonder.

‘Ik moet hier met jullie delen wat mij is toegestuurd als ‘werk’-voorstel’, schreef Lara op haar Instagram, die ze postte samen met een tekst die verdacht veel leek op een arbeidsovereenkomst. Echter had ze één woord omcirkeld dat duidelijk maakte wat de boodschap inhield, namelijk het aangaan van een relatie.

Volgens de post had de anonieme fan aangeboden om Lara Jucá 2,1 miljoen in Braziliaanse real te betalen, wat neerkomt op afgerond € 385.000. Hierbij zou ze dan voor zes maanden een lange afstandsrelatie met haar fan aan moeten gaan. Als hun arrangement meer dan een jaar zou duren, zou ze zelfs € 765.000 ontvangen!

Er stond onder andere in het contract dat beide partijen ook andere mensen mochten blijven zien tijdens de relatie. Lara Jucá is er sprakeloos van. ‘Hoe ver gaat de waanzin van sommige mensen?’ vraagt ze zich af. Mensen beschuldigen Lara ervan de overeenkomst te hebben verzonnen. Ze reageert daarop met: “Ik blijf lachen om mensen die zeggen dat ik zoiets verzonnen heb. Ik ben op vakantie in Praia do Rosa en heb geen tijd om dit soort absurditeiten te verzinnen.”

Maar of haar ‘geheime aanbidder’ nu last heeft van liefdesverdriet zullen we nooit weten.