Kim Feenstra is een Nederlands topmodel die ook carrière heeft gemaakt als actrice en danseres. Ze is een van de meest gevierde modellen in Nederland en heeft wereldwijd succes geboekt met haar werk in de mode-industrie. Hoewel ze jarenlang trouw was aan haar Range Rover, heeft ze haar voormalige vervoersmiddel ingeruild voor een Jeep.

Kim Feenstra heeft de sleutels van een stoere Jeep bemachtigd

Kim Feenstra heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Ze heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de mode-industrie, waaronder Victoria’s Secret, H&M en Calvin Klein, en talloze covers gesierd van internationale tijdschriften zoals Vogue, Elle en Harper’s Bazaar.

Toen de voormalig Holland’s Next Top Model-kanidate een aantal maanden werkzaam was als model in Kaapstad, won ze een Mercedes-Benz A-Klasse. Wellicht is daar haar liefde oor auto’s ontstaan. Pasgeleden maakte ze via social media bekend een Jeep Compass 4xe plug-in Hybrid te rijden. “Beep beep, who got the keys to my Jeep?”, klonk het op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

De Jeep Compass 4xe plug-in Hybrid is een state-of-the-art SUV met efficiënte onderdelen. Onder de kap rust een 1,3-liter benzinemotor die gecombineerd wordt met twee elektromotoren. Het resultaat is een totaalvermogen van 240 pk en een koppel van 270 Nm. Met de elektrische modus van de Jeep Compass 4xe plug-in Hybrid kun Feenstra tot wel 50 kilometer afleggen zonder dat de benzinemotor hoeft te worden gestart, terwijl ze zit in een comfortabele stoel,

De auto beschikt ook over een aantal geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder adaptive cruise control, lane departure warning en een achteruitrijcamera. Het infotainmentsysteem zorgt ondertussen voor eenvoudige navigatie en verbeterde communicatie.

Het ontwerp van de SUV is sportief en stoer, met een kenmerkende Jeep-grille en opvallende LED-koplampen. Feenstra koos voor een donkerblauw exemplaar en zou er ongeveer € 44.000 voor betaald moeten hebben. Zijne het niet dat het een sponsordeal betreft met Jeep Nederland.