Ook in Rhenen kunt u nu uw droomhuis vinden. Deze prachtige riante villa in provincie Utrecht is een waar oogappeltje in zijn omgeving. Met zijn gigantische perceel kunt u genieten van de rust terwijl u een kopje koffie op uw terras drinkt, of u kunt ’s zomers lekker picknicken met het gezin op uw eigen grasveld.

Vrijstaande villa met 6.109 m² perceel

De foto’s liegen er niet om. Deze adembenemende villa uit 1939 heeft alles wat men maar kan wensen. Met een woonoppervlakte van maar liefst 357 m², waarvan zeven slaapkamers, twee badkamers én twee aparte toiletten kan hier een gezin in alle rust en vrede wonen. Daarnaast bevat het landgoed een perceel van wel 6.109 m²!

De woning is gelegen nabij het bos, wat veel rust en privacy creërt. Mocht u van de dierentuin houden, is dit uw geluksdag: het Ouwehands Dierenpark Rhenen ligt op dezelfde weg, enkele honderden meters verwijderd van de locatie van deze villa, wat het op loopafstand te bereiken maakt. Daarnaast is het niet ver van enkele winkels en restaurants. Dit maakt het een toplocatievoor mensen die graag op stap gaan.

Gelijk bij binnenkomst wordt u verwelkomt in een gezellige hal, die leidt naar verschillende delen van de benedenverdieping. Zo kunt u, als u naar links gaat, vertoeven in een gespatieerde woonkamer. De ruimte is volledig aangekleed met warme tinten op de muur, evenals een visgraad vloer, prachtige haard en vele ramen met twee openslaande deuren naar de tuin. Ook zijn er deuren die leiden naar een chique eetkamer. Wederom kunt u hier een set deuren naar de achtertuin vinden.

Funda

Het huis beschikt hiernaast ook over een prachtige, ruime woonkeuken. Hier bevindt zich de meest hoogwaardige apparatuur, moderne afwerkingen en voldoende ruimte om te koken en te dineren. Dit maakt het een fantastische plek om uw culinaire dromen waar te maken en met het hele gezin van te genieten.

Als dat nog niet genoeg klinkt als een sprookje, kunt u ook de master bedroom vinden op de begane grond. Waarom is dit zo bijzonder? Omdat deze fenomenale slaapkamer ook een set openslaande deuren heeft naar de achtertuin. Geniet iedere lente van de zingende vogels en de prachtige bloemen die direct buiten uw slaapkamer groeien. Bovendien heeft deze slaapkamer een ensuite badkamer, met eigen ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Funda

Een bovenverdieping met vier slaapkamers

Ook aan de bovenverdieping zult u niets te kort komen. Op deze verdieping kunt u vier slaapkamers vinden. Hierbij vindt u een aparte badkamer, compleet met douche, wastafel en toilet. Prima om met het hele gezin van te kunnen genieten.

Echter mag de zolder ook niet worden vergeten. Hier zijn twee dakkapellen te vinden. Van deze riante ruimte kan gemakkelijk een luxe slaapkamer worden gemaakt, die uitzicht zal bieden over het prachtige gazon en de verre bomen.

Funda

De tuin is het absolute pareltje van de woning, gezien hier verschillende faciliteiten bevinden die het huis zo bijzonder maken. Zo is er een verwarmd zwembad gelegen in de weelderige tuin, die perfect is om ’s zomers een verkoelende duik te nemen. Ook kan er gezellig gelounged worden aan de bar. In een buitengebouw vindt u een douche en toilet, zodat u na de duik u even kunt afspoelen. Als laatste heeft u, naast alle vrije ruimte op het uigebreide grasveld, een dubbele garage tot uw beschikking. Deze volledig geïsoleerde garage heeft plaats voor twee auto’s.

Als u helemaal ondersteboven bent van deze unieke woning in Rhenen, kunt u meer informatie en alle foto’s vinden op de Funda-pagina. De verkoopprijs van de woning komt op maar liefst € 2.500.000 kosten koper. Echter is dat, met alles wat er bij de woning inbegrepen zit, geen enorm hoge prijs!

Funda