Met een lengte van 64,1 meter en een ongeëvenaarde combinatie van luxe, comfort en technologische innovatie, vertegenwoordigt Wider 210 van Wider Yachts het toppunt van maritieme engineering en design. Dit schip werd afgeleverd in 2022, maar staat ondertussen voor € 55 miljoen in de etalage bij de gerenommeerde jachtmakelaar Northrop & Johnson.

Wider 210 van de Italiaanse werf Wider Yachts

Met een lengte van 64,1 meter biedt de Wider 210 ongeëvenaarde ruimte en comfort aan boord. Het interieur is prachtig ontworpen en op maat gemaakt met gebruik van hoogwaardige materialen en meubilair van de hoogste kwaliteit. Elke ruimte ademt elegantie en verfijning, en biedt de ultieme luxe-ervaring aan degenen die aan boord stappen.

Het jacht beschikt over ruime accommodaties voor maximaal 12 gasten, verdeeld over zes stijlvol ingerichte hutten, terwijl 17 bemanningsleden kunnen worden ondergebracht in negen hutten. Elke hut is ontworpen om privacy en comfort te waarborgen en is uitgerust met state-of-the-art voorzieningen.

Om de versmelting tussen de binnen- en buitengebieden te bevorderen is er een strandclub, evenals grote raampartijen en enorme dekruimtes. Wat verder opvat, is de eigenaarssuitte. Het bovendek is namelijk volledig gewijd aan de volgende eigenaar. Het jacht beschikt ook over een overloopzwembad, een helikopterplatform, een fitnessruimte en een bioscoop, waardoor de gasten zich kunnen vermaken en ontspannen tijdens hun vaarreis.

Indrukwekkend scala aan waterspeelgoed

De Wider 210 is ook uitgerust met een breed en fantastisch scala aan waterspeelgoed en recreatieve voorzieningen. Van jetski’s en duikuitrusting tot paddleboards en kajaks, er is voor elk wat wils.

Dankzij krachtige motoren kan de Wider 210 indrukwekkende snelheden bereiken en lange afstanden afleggen zonder compromissen te sluiten op het gebied van comfort, efficiëntie en duurzaamheid.

“In de Zero Emission-modus kan het jacht varen, aanmeren of rusten met alleen de accu’s of met maximaal twee inline dieselgeneratoren”, aldus de jachtmakelaar. “De elektromotoren van de Wider 210 hebben minder bewegende delen dan verbrandingsmotoren, wat resulteert in minder mogelijke storingspunten en een grotere betrouwbaarheid. Haar Power Management-systeem zorgt ervoor dat generatoren alleen worden gebruikt wanneer dat nodig is, motoruren tot een minimum te beperken. De WIDER 210 is ideaal voor een compromisloze eigenaar die de jachtervaring naar nieuwe hoogten wil tillen.”

Het jacht is gebouwd om de ruwe zeeën te trotseren en biedt een stabiele, luxueuze en soepele vaart, ongeacht de weersomstandigheden. Het schip ligt momenteel voor anker in een haven in Venetië en heeft een prijskaartje om haar hangen van € 55 miljoen.