Onder de rook van Bergen op Zoom staat een “historische hoeve” in de aanbieding. Van oorsprong diende het pand voor agrarische doeleinden, maar tegenwoordig staat het volledig in het teken van wooncomfort en ontspanning.

Herenboerderij in Zeeland

Waar vindt u rust en luxe in één? Een plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag en waar u uzelf kunt onderdompelen in comfort en ontspanning. Wij hebben de perfecte plek gevonden: Slotweg 9 in de Lepelstraat. Deze woning op een groen perceel van maar liefst 36.580 m² biedt alles wat u nodig heeft voor een luxueuze en ontspannen levensstijl.

Gelegen in een rustige omgeving, omringd door groen en natuur, biedt de herenboerderij een oase van rust, groen en privacy. Met zes slaapkamers en drie badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin, maar wat deze woning echt bijzonder maakt, is de combinatie van modern design en authentieke elementen.

Zorgvuldig ontworpen interieur met historische kenmerken

Het interieur is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en biedt een warme en uitnodigende sfeer. De grote ramen bieden prachtig uitzicht op de groene omgeving en zorgen voor veel natuurlijk licht. Eind jaren ’90 is het pand onderworpen aan een renovatie waarbij vooral de vloeren zijn aangepakt.

Herenboerderij

Tijdens deze werkzaamheden is het historische karakter behouden gebleven. De buitengevel bevat nog altijd diverse sierlijsten en ornamenten, terwijl binnenshuis de originele balkenplafonds, ramen en deuren zeer tot de verbeelding spreken. Een andere voorbeeld zijn de bedsteden. Die zijn omgebouwd tot kastruimten. Als klapper op de vuurpijl zorgen open haarden voor koude dagen voor warmte en gezelligheid. Dat moeten we echter allemaal aannemen van de makelaar, want helaas is er geen beeldmateriaal van het interieur.

1,5 hectare en diverse bijgebouwen

Wat belangrijk om te vermelden is, is dat het buitenleven hier minstens zo’n grote rol speelt als het binnenleven. Met een groot perceel van ruim 1,5 hectare heeft de volgende bewoner alle ruimte om ultiem te genieten van de rust en de natuur.

Het prachtige zwembad en de grote tuin bieden overigens ook volop de mogelijkheid om te ontspannen. Verder bestaat dit landgoed uit een aantal bijgebouwen, waaronder een eigen kantoor-/bedrijfsruimte (217 m² gebruiksoppervlak), een paardenstal met drie boxen, een hooizolder en zadelkamer, een klusruimte in een verbouwde varkensstal, een loods en een kasruimte.

De herenboerderij staat al langer dan een half jaar te koop, maar de vraagprijs van € 2.450.000 is onveranderd gebleven. Zie hier de advertentie op Funda.