Uiteraard hebben we weer een gloednieuwe housetour voor u klaarstaan! Deze keer hebben we een kijkje genomen in een heel bijzondere villa: het enorme gebouw van 1.500 m² heeft een stijl die perfect zou passen in een 007-film. Dat is, zoals makelaar Leslie de Ruiter het zelf in de video zegt: ‘Wonen met een grote W’!

Een James Bond villa in het Brabantse Uden

De woning heeft verschillende prachtige eigenschappen, waaronder een binnen- en buitenzwembad, een bioscoop, een garage, een fitnessruimte, zes slaapkamers, waaronder een master bedroom met aansluitende badkamer en sauna en nog veel meer.

Als we via de achteringang deze fenomenale Brabantse villa betreden, komen we als eerste in een woonkeuken waar we ‘u’ tegen zeggen. Deze hypermodere keuken heeft alles wat men maar kan wensen en meer. Compleet met ruime eettafel en stoelen, openslaande deuren naar buiten en verschillende luxueuze keukenapparatuur.

Naast deze imposante keuken bevindt zich een speelruimte voor de kinderen, al kan dit uiteraard altijd nog worden omgetoverd tot bijvoorbeeld een kantoor. Ook kunt u in deze afdeling een prachtige bijkeuken vinden, waar u heerlijk een hapje kunt klaarmaken en een wijntje in kunt schenken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Een zithoek met vleugel en jukebox

Uiteraard is het zien van deze ruimtes bij binnenkomst al indrukwekkend genoeg, maar we zijn nog lang niet door de 1.500 m² heen. Al snel nemen we een kijkje in het echte leefgedeelte van het huis. Bij de entree met de trap naar de bovenverdieping staat een vleugel klaar voor de muziekliefhebbers. Hier kunt u ook meteen gezellig plaatsnemen in de woonkamer, waar meerdere comfortabele banken zijn neergezet om te kunnen genieten van de rust of een leuke serie op tv. Voor wie geen zin heeft om verschillende trappen naar de bovenverdiepingen te nemen, is er uiteraard ook een lift.

Van alle prachtige schilderijen tot schitterende kroonluchters en zelfs de klassieke Wurlitzer jukebox in de hoek van de zitkamer: de woning is modern ingericht met een retro tintje, om het échte James Bond-gevoel te creëren.