Heeft u altijd al willen weten hoe het voelt om te leven als de antagonist uit een spionnenfilm? Dat is nu mogelijk dankzij een imposante villa in Zwitserse. Het pand oogt niet alleen ultramodern, het interieur is kunstzinnig ingericht en oogt als een waar paradijs. Compleet met riante raampartijen, vloeiende vormen, een binnen- en buitenzwembad en een uitzicht op het wisselende berglandschap.

Villa Courbe in de Zwitserse stad Genève

De villa, genaamd Villa Courbe, is in 2018 gebouwd op een perceel van maar liefst 4.500 m². Het gebouw is gelegen in Genève en omgeven door een berglandschap, wat voor een spectaculair uitzicht zorgt. Daarnaast heeft het een totaal woonoppervlak van wel 1.937 m2, verdeeld over drie woonlagen. De woning is ontworpen door het Zuid-Afrikaanse architectenbureau SAOTA.

Van binnen heeft de villa een ruime en open indeling, met kamers die via brede hallen met elkaar verbonden zijn. Doormiddel van een grote partij hoge ramen wordt het gebouw rijkelijk voorzien van natuurlijk licht, maar ook de fantastische sfeerlampen die zijn verspreidt door de woning kleden het pand mooi aan.

Hoewel de woonkamer groot is, is het knus ingericht waardoor u alsnog het gevoel krijgt dat u in een woning bent in plaats van een museum. Ook heeft de woonkamer een dakraam dat voor nog meer natuurlijk licht zorgt.

Genève

Foto: SAOTA

De keuken heeft een gigantisch, zwart marmeren eiland belicht met hangende spotlights en voldoende ruimte om te gebruiken als bar. Echter kunt u ook van het diner genieten aan de enorme tafel die zich in de eetkamer naast de keuken bevindt. In de galerij bevindt zich een zwarte wenteltrap die naar de bovenverdieping leidt. De trap steekt af gezien de muren volledig wit zijn.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en twee badkamers met marmeren bad en wastafels. Verder heeft de woning ook nog een kelder met verschillende ruimtes om te kunnen relaxen, waaronder een bad en een fitnessruimte. Ook staan er door de gehele woning verschillende kunstwerken en planten die de moderne sfeer verder naar boven halen.

Zwitserland

Foto: SAOTA

Gezien de woning volledig is omringd door de groenste bomen en andere prachtige natuur, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u hier geen privacy heeft. Neem vooral een duik in het buitenzwembad of geniet op het terras van een heerlijke glas wijn terwijl u van het uitzicht kan genieten.

Als we u nu helemaal overtuigd hebben om deze villa te kopen, moeten we u helaas toch teleurstellen. Villa Courbe staat momenteel namelijk niet te koop. Maar houdt u vooral de site van SAOTA in de gaten, want misschien staat uw Zwitserse droomhuis in de toekomst wel op de markt!

Zwitserland

Foto: SAOTA