Quincy Promes is de laatste tijd veel in het nieuws. En helaas voor hem niet vanwege leuke dingen. De voetballer, die eerder voor onder meer Ajax en FC Twente speelde, heeft eerdere deze maand een celstraf van 1,5 tegen zich geëist horen worden vanwege een aantal serieuze zaken, en die straf kan nog verder oplopen. De voetballer met Surinaamse roots heeft nu een keer een meevaller. Hij heeft zijn prachtige penthouse aan de Amsterdamse Zuidas verkocht aan niemand minder dan DJ Martin Garrix.

Promes verbreekt banden met Nederland met verkoop penthouse

Quincy Promes voetbalt momenteel al een paar jaar bij het Russische Spartak Moskou, en is daar uitgegroeid tot een ware clublegende – ook omdat hij daar al eerder speelde. En waarschijnlijk blijft de 31-jarige geboren Amsterdammer daar nog wel even. Aldaar kan de voetballer zijn gevangenisstraf ontlopen, die hij opgelegd kreeg nadat hij in 2020 mogelijk zijn neef te lijf ging met een mes op een familiefeest in Abcoude. Daarnaast wordt hij ook verdacht van grootschalige handel in verdovende middelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hakim Ziyech (@hziyech)

Kortom, een paar serieuze zaken. Promes zit in Rusland in ieder geval veilig. Dat land heeft immers geen uitleveringsverdrag met Nederland en zijn club Spartak Moskou heeft al aangeboden hem te helpen met het Russische staatsburgerschap. Promes voetbalde in het verleden voor Go Ahead Eagles, FC Twente, Ajax en het Spaanse Sevilla.

Voorlopig vertoont de voetballer zich dus niet meer in Nederland, en hij verkoopt zijn penthouse dan ook, aan niemand minder dan DJ Martin Garrix.

Martin Garrix nieuwe eigenaar van prachtig Amsterdams stulpje

Het luxe penthouse is gelegen aan de prestigieuze Amsterdamse Zuidas. Volgens Bekende Buren is het voor zo’n € 2,5 miljoen overgenomen. Op foto’s is te zien dat het om een prachtig modern appartement gaat, met een waanzinnig uitzicht over de skyline van onze hoofdstad.

Martin Garrix penthouse

Het is niet het enige pand van Martin Garrix in het gebouw. In hetzelfde complex heeft Garrix de beschikking over nog eens drie penthouses, waar hij één appartement van heeft gemaakt. De woonoppervlakte is 200 vierkante meter in totaal. Daarin vind je een groot aantal kamers, waaronder een gastenkamer, twee badkamers, verschillende inloopkasten en een hoop terrassen.

Het is dan ook niet duidelijk wat de DJ met het vers aangekochte pand gaat doen. Bekijk meer foto’s van het penthouse op Bekende Buren.