Het hebben van een welvarend vriendje heeft zo zijn voordelen. Vraag dat maar aan de Nederlandse mediapersoonlijkheid, realityster en model Amanda Balk. Zij gaat samen door het leven met Quote 500-lid Edward Hollander en dat leverde haar kortgeleden een spiksplinternieuwe SUV op.

De vermogende vriend van realityster Amanda Balk

Amanda Balk, bekend van haar televisieoptredens en Instagram-roem, blijft altijd in de schijnwerpers staan. Hoewel ze tegenwoordig niet meer op tv te zien is, weet deze 35-jarige Amsterdamse nog steeds alle aandacht op zich te vestigen. Onlangs heeft Amanda Balk, wie een dochter heeft met DJ Afrojack, een prachtig cadeau ontvangen van haar vermogende vriend Edward Hollander in de vorm van een nieuwe auto.

Edward Hollander stond afgelopen jaar in de Quote 500 op plek 140 met een geschat vermogen van € 355 miljoen. De Brabander verscheen voor het eerst in de lijst in 2018, tot dat punt had Nederland geen idee wie hij is. In dat jaar verdiende hij een slordige 250 miljoen met de verkoop van zijn verzekeringsbedrijf TAF.

Deze keer gaat het niet om een gewoon cadeau, maar om een auto met een prijskaartje van ruim € 180.000. Spreken we hier over een weelderig verjaardagscadeau? Zeker weten! Zelfs rijdt de miljonair in een paarse Rolls-Royce, dus hij weet waar hij het moet zoeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

Edward Hollander geeft auto als verjaardagscadeau

Amanda Balk pronkt met haar nieuwe auto op alle social kanalen Amanda Balk is zo enthousiast over haar nieuwe auto, dat ze het aan de hele wereld wil laten zien. Op Instagram kondigt de mediapersoonlijkheid met veel trots haar nieuwe aanwinst aan. Haar verhaal staat volgeklad met foto’s van haar nieuwe vierwieler, en ook op haar feed heeft de in Amsterdam geboren schoonheid twee berichten gewijd aan haar nieuwe ‘daily driver’. “My new car”, schrijft de voormalige deelneemster van De Gouden Kooi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

Haar echtgenoot Edward reageert met liefde: “Staat je geweldig, liefje.” Enkele uren later plaatst Amanda opnieuw een bericht over haar nieuwe auto: “Bumper to Bumper, just like us forever. Thank you, baby, for making all my dreams come true!” Haar vermogende vriend antwoordt: “Dat is mijn taak.”

Maar laten we nu serieus naar deze luxe auto kijken: Edward Hollander heeft zijn vriendin een geschenk gegeven waar menig echtnoot enkel van kan dromen. Amanda is nu de trotse eigenaar van een 2023 Land Rover Range Rover P400 SE. Dit paradepaardje is uitgerust met een vierwielaangedreven motor die een maximaal vermogen van 395 paardenkrachten en een maximumkoppel van 406 Nm levert.

Wanneer de realityster bij het stoplicht wegscheurt, bereikt ze binnen slechts 5,5 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur. Als ze het gaspedaal volledig intrapt, zal de kilometerteller de 241 kilometer per uur bereiken.