Rico Verhoeven en Mo Bicep hebben een aantal overeenkomsten. De twee ondernemers zijn veelal te vinden in de sportschool, handelen in sportsupplementen en hebben beide een fascinatie voor krachtige vierwielers. Onlangs troffen de twee elkaar weer, toen Verhoeven hoogstpersoonlijk de gewrapte Lamborghini Urus S afleverde aan de rechtmatige eigenaar: Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mobicep.

Full forged carbon kit op de Lamborghini Urus S van Mobicep

De Italiaanse SUV is nu limoengroen! De wrap van Inozetek is aangelegd door Urban Automotive, het autobedrijf waar Rico Verhoeven ambassadeur van is. “Rico Verhoeven heeft vandaag deze waanzinnig ogende SUV afgeleverd aan@mobicepp”, schrijft het bedrijf op Instagram.

Niet alleen de kleur is aangepast, er zit namelijk ook een full forged carbon kit op “die perfect tot zijn recht komt in combinatie met het nieuwe Lime Green wrap”. Deze kit bestaat uit een vernieuwde front lip, side skirts, spoiler en diffuser van koolstofvezel, terwijl Urban er ook nieuwe 23-inch glimmend zwarte velgen op heeft gezet

Mobicep kocht de Lamborghini Urus S in 2020. Zijn exemplaar heeft 651 pk en is een waardig lid van de auto-familie van de ondernemer, influencer en videomaker. In slechts 3,6 seconden brengt deze krachtpatser hem van 0 naar 100 km/u met een topsnelheid van 305 km/u. Wat hij ervoor heeft betaald? Ongeveer € 340.000, exclusief alle extraatjes.

Tot voor kort was zijn hele wagenpark, bestaande uit een Lamborghini Aventador, een Audi RS6 en de Lamborghini Urus S, zwart gekleurd, maar daar komt langzamerhand verandering in. Want naast de Urus S, zijn ook de speeltjes van zijn kinderen limoengroen gekleurd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mobicep (@mobicepp)

Nieuwe aanwinst van Rico Verhoeven

Terwijl Rico Verhoeven auto’s het maar druk heeft met auto’s afleveren, houdt hij ook tijd en ruimte vrij om zichzelf in de watten te leggen. Zo kondigde hij afgelopen maand nog vol trots op Instagram aan dat hij een gepersonaliseerde Mercedes-AMG G63 met Urban Automotive Widetrack-kit en Tiffany’ blauwe details heeft ontvangen. β€œBOOM! Hier is de nieuwe daily driver van onze kampioen!”, klonk het op social media.