Uw eerste eigen auto kopen is een buitengewoon memorabele moment. Hoewel de meeste tieners er alleen maar van kunnen dromen om hun eerste auto al op jonge leeftijd te kopen, is dat voor de rijkste tiener van Dubai een doodnormale zaak. De 21-jarige Emirati Rashed Belhasa was al eigenaar van een wagenpark, voordat hij überhaupt legaal achter een stuur mocht kruipen.

Zoon van de rijke en succesvolle Saif Ahmed Belhasa

Rashed is de zoon van Saif Ahmed Belhasa, één van de meest rijkste en succesvolste zakenmensen in Dubai. Saif Ahmed Belhasa is de CEO van Saif Belhasa Group en is onder andere zo rijk geworden door zijn werk in handel en energie. Het vermogen van vader Belhasa wordt geschat op maar liefst $ 2,1 miljard. Dat Rashed Belhasa dan ook opgegroeid is in buitengewone luxe, spreekt voor zich.

Het begon allemaal bij Rashed Belhasa’s schoenencollectie

Rashed Belhasa is bekend door zijn eerste YouTube-video’s, waar hij zijn legendarische schoenencollectie liet zien, onder de naam ‘Money Kicks’. Sindsdien is Rashed uitgegroeid tot populaire socialemedia-influencer. Money Kicks heeft op YouTube 3,84 miljoen abonnees en op Instagram heeft hij ook een torenhoog aantal volgers van maar liefst 2,2 miljoen.

De YouTuber heeft de afgelopen jaren een fortuin aan supercars en luxe trainers verzameld. Een Rolls-Royce Wraith, Lamborghini Aventador, Ferrari F12 en Cadillac Escalade zijn enkele auto’s die horen bij het wagenpark van de YouTuber.

De YouTuber laat het niet bij het kopen van opvallende en luxeauto’s. Om nog meer op te vallen laat Rashed regelmatig zijn auto’s wrappen. Zo liet Belhasa enkele jaar geleden zijn Ferrari volledig wrappen tot een Supreme & Louis Vuitton auto.

Ferrari Rashed