De Costa Blanca, gelegen aan de prachtige kust van Spanje, trekt al decennia lang toeristen van over de hele wereld aan. Met zijn zonovergoten stranden, azuurblauwe wateren en betoverende landschappen, is het een ideale bestemming voor zowel vakantiegangers als gepassioneerde huizenkopers. Ook voor diegenen met een lager budget.

Spaan villa met privézwembad en ruime tuin

Potentiële kopers worden om hun dromen waar te maken met deze prachtige nieuwbouwvilla in de Spaanse gemeente San Fulgencio. Het is moeilijk om niet geïntrigeerd te raken bij het zien van de artistieke impressies van witgekalkte villa, omringd door weelderige tuinen.

De ontwikkelaar belooft een buitengewone ervaring en een ongeëvenaard niveau van comfort en luxe. Grote ramen overstromen de ruimtes met natuurlijk licht en bieden adembenemende uitzichten op de omgeving. Het interieur is zeer strak vormgeven, waarbij wit de boventoon voert.

De open plattegrond creëert een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimtes, waardoor bewoners optimaal kunnen profiteren van het heerlijke mediterrane klimaat in deze “nieuw gebouwde villa in mediterrane stijl”. Hoewel het geen unicum in zijn soort is, oogt de prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed.. De villa’s zijn ontworpen met het comfort van de bewoners in gedachten en voorzien van een privézwembad, een tuin met terrassen en gebouwd met een hoogwaardige afwerking.

Spaanse (vakantie)villa-04

Op de eerste verdieping is de master bedroom, één van de in totaal drie slaapkamers. Deze slaapsuite heeft ingebouwde kasten, een ensuite badkamer met een inloopdouche en een wandspiegel met verlichting. Maar het beste is dat er toegang is tot het privé-terras met uitzicht op de tuin.

Locatie, locatie, locatie

Een van de grootste troeven van deze nieuwbouwvilla’s is de locatie aan de Costa Blanca. Met zijn idyllische stranden, charmante stadjes en bruisende culturele scène, biedt de regio een scala aan mogelijkheden voor ontspanning en verkenning. Maak een wandeling langs de promenade, verken de nabijgelegen golfbaan of proef van de heerlijke lokale keuken. De keuze is reuze.

Diverse doeleinden

Voor degenen die op zoek zijn naar een investeringsmogelijkheid, benadrukt de advertentie ook het potentieel van deze nieuwbouwvilla als een waardevaste investering. Met de populariteit van de Costa Blanca als vakantiebestemming en de aantrekkingskracht van deze exclusieve ontwikkeling, kunnen kopers zowel genieten van een luxueuze vakantiewoning als profiteren van waardestijging op lange termijn.

De desbetreffende woningadvertentie van My Costa Blanca Villa presenteert een verleidelijke mogelijkheid om een luxe nieuwbouwvilla te bezitten in het prachtige decor van de Costa Blanca. Of het nu gaat om een vakantiehuis, een investering of een permanente residentie. En dat voor minder dan 3 ton. € 289.900 om precies te zien! Heb nog wel even geduld, want pas in februari van 2024 zal de oplevering plaatsvinden.