In de Belgische hoofdstad Brussel worden twee werkelijk adembenemende appartementen te koop aangeboden. Temidden van de idyllische Mellaertsvijvers en het statige Val-Duchesse kasteel ligt in een bebost gebied van zo’n 20 hectare dit luxe appartementencomplex, bestaande uit twee appartementen.

Oppervlakte van 310 m² met terras van 156 m²

De appartementen bevinden zich in de bekende Brusselse wijk Hertoginnedal, buiten de binnenstad. U kunt dus in alle rust resideren, terwijl de stad toch vlakbij is. Het ligt op de grens van de gemeenten Oudergem en Sint-Pieters-Woluwe.

Het eerste gelijkvloerse appartement, dat volledig gerenoveerd is met luxe en kostbare materialen, heeft een oppervlakte van in totaal 310 m². Daar zit nog een terras van 156 m² bij.

Appartment Brussel

Het luxueuze appartement omvat grote ontvangstruimten die uitkijken op het terras en de tuin. De keuken is volledig gehuld in een exclusief Boffi-jasje. Verder beschikt het appartement over drie en suite slaapkamers inclusief terrassen, een luxe douchekamer en dressing. Het appartement is compleet instapklaar.

Tweede appartement

Ook het tweede appartement is gebaad in luxe. Het betreft een duplex penthouse met een grootte van 625 m², met ruimtes die uitkomen op de terrassen van 81 m². Ook dit stulpje heeft de beschikking over een met Boffi-apparatuur uitgeruste keuken met kookeiland. Verder vinden we een wasruimte, een slaapkamer en suite met badkamer en dressing. Het ensemble wordt gecompleteerd door een kantoor en een akoestisch geïsoleerde muziekkamer. Op de bovenste verdieping komt een nachthal uit op een master suite met kleedkamer, badkamer en terras en twee andere slaapkamers met badkamers en een kleedkamer.

Appartement Brussel

Bovendien is het gehele gebouw uitgerust met alarm en camera’s, lift, drie dubbele gesloten boxen, gemeenschappelijke fitnessruimte met externe toegang, individuele gasboilers, tuinverlichting, automatisch sproeisysteem, dubbele anti-inbraak beglazing, domotica én privétuin die de aanleg van een zwembad mogelijk maakt.

Voor beide appartement staat het prijskaartje nog open. Er kan vanaf heden worden geboden op de site van Sotheby’s International Realty. Bekijk de site voor meer informatie.