Waanzinnig. Dat is het eerste woord dat in ons opkomt bij het zien van dit schitterende landgoed. Van de prachtige groene tuin tot de gedetailleerde motieven verwerkt in het interieur. Met deze woning krijgt u zeker het gevoel dat u de ‘Roaring Twenties’ in bent gestapt.

Kings Landing heeft 18 slaapkamers en 28 badkamers

Het herenhuis wordt ‘Kings Landing’ genoemd en het gebouw doet die naam zeker eer aan. Dit landgoed komt op een enorm perceel waar in totaal drie woningen op staan. Elk van deze woningen kan echter afzonderlijk worden gekocht. De grootste van het drietal bevat maar liefst 18 slaapkamers en 28 badkamers, verdeeld over een woonoppervlak van, zet u schrap, 5574 m²! Als u daar niet meer dan genoeg aan heeft, weten wij het ook niet meer.

Over het interieur van het huis valt ook weinig te klagen. De kamers in dit kolossale pand zijn tot de nok toe gevuld met decoratieve details: van uitgebreide glas-in-loodplafonds en tonnen mozaïektegels tot marmer dat rechtstreeks uit steengroeven in Italië gekomen is. De stijl van het interieur geeft het gevoel dat er standaard jazz-muziek op de achtergrond speelt.

Kings Landing

Foto: Serhant

Het huis uit gaan om iets leuks te doen is ook niet meer nodig. De woning beschikt over een bowlingbaan (met twee banen), een elektrisch casino, filmzaal en een speelhal om maar enkele van de meest vermakelijke extra’s te noemen. Echter zijn er ook wijnkelders (ja, meer dan één), een overdekt sportveld en een gigantische balzaal te vinden. Als dat nog niet genoeg was, is er ook een volledige afdeling geweid aan gezondheid en welzijn: Turkse en Zweedse spa’s, een therapieruimte die is uitgedost met malachiet en een chic fitnesscentrum.

Atlantis-achtig resideren

Eén van de mooiste dingen aan deze fenomenale woning is toch wel het aquatisch thema, dat doorloopt in het overdekte dompelbad en de ‘lazy river’, waardoor u het gevoel krijgt alsof u ineens de vergane stad Atlantis binnenloopt.

Boven, in de primaire suite, gaat het mariene motief verder met een enorm, verticaal aquarium dat zich in het en suite bad bevindt. Er zijn daarnaast ook binnen- en buitenzwembaden met glijbanen aanwezig. Een échte woning voor de waterratten onder ons.

Kings Landing

Foto: Serhant

De tuin zal ook zeker geen tegenvaller zijn, met de prachtige fonteinen en goed verzorgde gazons bezaaid met beelden. Op het gebied van recreatie heeft u de mogelijkheid om te zwemmen in het buitenzwembad of een paar rondjes tennis te spelen. Aangezien de villa direct aan de waterkant ligt, heeft het uiteraard een eigen aanlegsteiger van 75 meter, wat handig is als u liever met de boot op pad gaat in plaats van te rijden.

‘Kings Landing’ staat te koop bij makelaarsbedrijf Serhant en heeft een prijskaartje van $ 45 miljoen, omgerekend € 42,3 miljoen.