Jelline Brands. Een naam die wellicht geen belletjes doet rinkelen, maar kennelijk ervaart ze online behoorlijk wat succes. Op haar Instagram-account (bijna 47.000 volgens) post de influencer geregeld foto’s van haar sportwagens, een McLaren 720S, een Audi RS3 en een Porsche Panamera. Die eerstgenoemde auto, eind 2022 aangeschaft bij Louwman Exclusive, is afgelopen week betrokken geraakt bij een frontale botsing.

McLaren 720S total loss

Hoewel Brands pas 23 jaar oud is, heeft ze haar schaapjes op het droge. Althans, die indruk wordt op social media gewekt. Samen met haar vriend Dave de Boer (22) lijkt ze een turbulent, maar luxe leven te leiden. Zo zien we bijvoorbeeld dat ze begin dit jaar een kast van een huis hebben gekocht.

Maar niet alles gaat over rozengeur en maneschijn. Het koppel is namelijk betrokken geraakt bij een heftig ongeluk. De opvallend blauwe McLaren 720S (een sportwagen ter waarde van meer dan een kwart miljoen) klapte frontaal op een andere auto (een BMW 3-Serie volgens Autoblog), waardoor al gauw diverse hulpdiensten ter plaatsen werden geroepen. Er werden zelfs twee traumahelikopters ingeschakeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jelline Brands (@jellinebrands)

De toestand van de inzittende is vooralsnog onduidelijk. Brands en De Boer liggen beiden in het ziekenhuis, zien we op Instagram. Ook zien we dat De Boer ondertussen is geopereerd aan zijn been en volgens Brand “nog een lang weg” te gaan heeft.

@davedeboerr Welke zou jij kiezen? #sportwagen #porsche #panamera #rs3 #mclaren #720s #topspeed ♬ Fast audio version 1 – Socalspots

Alles wijst erop dat Jelline zelf niet betrokken is geweest bij het ongeval. De hulpdiensten spreken namelijk over twee mannen van 22, een man van 64 en een man van 73 jaar oud.

Het onderzoek naar de oorzaak van de crash loopt nog, maar dat beide auto’s nogal in de prak liggen, moge duidelijk zijn. Hopelijk houdt geen van de betrokken blijvend letsel over aan de crash. Maar gezien de ravage en de massale inzet van de hulpdiensten, vrezen we voor het ergste…

McLaren 720S-02