Wanneer de Amerikaanse rapper Lil Uzi Vert, artiestennaam van Symere Bysil Woods, zichzelf niet aan het modificeren is met piercings en tattoo’s, dan moeten zijn auto’s eraan geloven. Onlangs liet hij de tuner Car Effex zijn Rolls-Royce Cullinan ombouwen tot een soort ingekorte pick-up.

Cullinan Vert Edition

De Spirit of Ecstasy is behouden gebleven, weliswaar voorzien van kristallen, maar voor de rest is zo goed als ieder onderdeel aangepast of weggehaald, zoals de D-stijl en het dak. Kijk alleen al naar de aangepaste witte wielen, de wit-paarse grille en de paarse letters op badges. En dat is alleen nog maar de buitenkant van de ooit zo chique Cullinan van het Britse Rolls-Royce.

Interieurdetails die in de op maat gemaakte Cullinan te vinden zijn, zijn onder meer een speciale luidsprekerbox achter de achterklep, een opnieuw bekleed bruin lederen interieur, met Domo Kun geborduurde hoofdsteunen en een enorme naamplaat op de achterkant met de tekst ‘Cullinan Vert Edition’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CarEffex (@careffex)

Opmerkelijk? Absoluut. Maar het zal toch tegen tegen het verkeerde been schoppen van doorgewinterde Rolls-Royce-liefhebbers. Iets waar Lil Uzi Vert ongetwijfeld niet minder om slaapt. Een Rolls-Royce Cullinan is in sommige kringen niet voldoende meer om op te vallen. Wanneer dat het geval is, krijg je dus dit soort wanpraktijken. Ach ja, ieder zo zijn ding.

Car Effex past wel vaker auto’s van beroemdheden aan. Bovendien is het niet de eerste keer dan Lil Uzi Vert aan heeft geklopt. Naast de Cullinan liet de rapper ook zijn Bugatti Veyron en Audi R8 aan te passen door dit autobedrijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CarEffex (@careffex)