De gezondheid van de Braziliaanse zakenman Altemir Francisco Da Silva laat te wensen over. Dat heeft hem aan het denken gezet: wat moet ik met mijn fortuin van ongeveer $ 200 miljoen?

30-jarige zakenman past zijn testament aan

De 30-jarige voetbalfan Francisco Da Silva heeft geen kinderen of familieden, waardoor hij een poos nodig had om te beslissen aan wie hij zijn vermogen achterlaat. Na wat wikken en wegen kwam hij toch tot een oplossing. De Braziliaan heeft zijn testament aan laten passen en de profvoetballer Neymar als erfgenaam opgenomen. Zo mede om te voorkomen dat het richting de staatskas gaat of naar vervreemde familieleden.

“De Braziliaanse zakenman Altemir Francisco Da Silva, die lijdt aan ernstige gezondheidsproblemen en geen directe familie heeft, heeft Neymar Jr., de beroemde Braziliaanse voetballer, in zijn testament als enige erfgenaam benoemd”, schrijft Wealth op Instagram. Volgens de bron heeft de Paris Saint-Germain-aanvaller nog niet gereageerd op deze opmerkelijk ontwikkeling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Naar schatting hebben wereldwijd tussen de 702 en 828 miljoen mensen een constant probleem met voedsel, dus we konden wel een paar instanties naar hem opsturen die het geld goed kunnen gebruiken. Maar nee, hij laat zijn vermogen toch liever over aan een profvoetballer die € 3 miljoen per maand, exclusief sponsorinkomsten, krijgt van zijn huidige werkgever. De Braziliaan is de topverdiener na Kylian Mbappé. Neymar moet overigens wel een boete van € 3 miljoen betlaen, omdat hij illegaal een meer heeft aangelegd bij zijn villa in Brazilië, dus het geld komt vast goed van pas.

“Ik hou van Neymar, ik identificeer me veel met hem. Ik lijd ook aan laster, ik ben ook erg gezinsgericht en de relatie met zijn vader doet me veel denken aan de mijne met mijn vader, die is overleden’, zei hij in een interview met Metropoles, een Braziliaans mediakanaal.